INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

VIDEO Coridă la Gijón. Opt jucători ai lui Sporting au sărit să-l bată pe portarul lui Oviedo!

Foto: Captură Twitter
Foto: Captură Twitter

Articol de - Publicat duminica, 17 aprilie 2022 13:26 / Actualizat duminica, 17 aprilie 2022 14:10

Joan Femenías (25 de ani), portarul lui Real Oviedo, a fost lovit la finalul meciului de pe El Molinón, în timp ce sărbătorea victoria (1-0), Christian Rivera și Berto, jucătorii lui Sporting Gijon, primind cartonașe roșii la intervenția VAR.

Derbyul Asturiei s-a terminat sâmbătă seară cu un mare scandal. Un meci cu scântei, Sporting Gijón - Real Oviedo 0-1, în care s-au acordat 7 cartonașe galbene, s-a transformat într-o coridă la fluierul de final. Gazdele nu au acceptat înfrângerea venită după autogolul lui Berrocal și au vrut să se răzbune pe adversarii ce sărbătoreau rezultatul care-i menține în zona de play-off, pentru promovarea în LaLiga.

Dosar prezidențial » Macron se implică în culise pentru a-l convinge pe Mbappe să continue cu PSG
FRANȚA
Dosar prezidențial » Macron se implică în culise pentru a-l convinge pe Mbappe să continue cu PSG

Joan Femenías: „M-am trezit agresat din spate”

Opt fotbaliști ai lui Sporting l-au înconjurat pe Joan Femenías, l-au îmbrâncit și câțiva l-au și lovit pe portarul de la Real. Arbitrul Daniel Trujillo a fost depășit de evenimente, însă l-a ajutat asistentul video. Doi dintre cei implicați în bătaia generală care s-a produs, Christian Rivera și Alberto González García (rezervă nefolosită), au văzut cartonașul roșu cu VAR. 

„Eram în partea cealaltă a terenului, departe de ultrașii gazdelor și mă bucuram pentru succes. Săream în sus cu pumnii strânși, nu am făcut niciun gest provocator care să lezeze pe cineva, însă m-am trezit împins și agresat din spate”, a mărturisit goalkeeperul victimă. Salvat din grămadă de rezervele lui Oviedo și de antrenorul Ziganda.

Jucătorii de la Gijon, loviți de polițiști

Cei din Gijón s-au apărat, susținând că trei jucători ai vizitatorilor au celebrat în fața suporterilor rivali și de-aici ar fi pornit conflictul. „Nu știu să se comporte când câștigă”, s-a plâns stoperul Babin. 

Iar antrenorul Jose Martí a acuzat reacția avută pe gazon de forțele de ordine: „Agenții trebuie să ne asigure securitatea, nu să lovească jucătorii!”. La fel, portarul Iván Cuéllar s-a revoltat că mai mulți colegi ai săi au fost atacați de polițiști, care încercau să restabilească ordinea.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Zidane, disputat de două forțe ale Europei! Unde vrea să ajungă

A împușcat bonusul de un milion de euro! Ronaldo a mai bifat o clauză din contractul cu United

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează