INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

A împușcat bonusul de un milion de euro! Ronaldo a mai bifat o clauză din contractul cu United

Cristiano Ronaldo// Foto: IMAGO
Cristiano Ronaldo// Foto: IMAGO

Articol de - Publicat duminica, 17 aprilie 2022 11:48 / Actualizat duminica, 17 aprilie 2022 13:07

Cristiano Ronaldo (37 de ani) a decis meciul Manchester United - Norwich, scor 3-2, depășind cota de 20 de goluri stagionale și reușind al doilea hattrick în acest campionat. Are 60 marcate în întreaga carieră, alt record istoric.

Ronaldo nu mai înscrie la fel de des la 37 de ani, însă când o face dă câte trei goluri. La cinci săptămâni după hattrickul cu Tottenham, Cristiano a repetat performanța și rezultatul contra lui Norwich (3-2) și o menține pe Manchester United în cursa pentru locul 4, ultimul de Liga Campionilor. Al doilea gol, reușit cu capul după un corner, i-a adus un bonus important.

Un fost internațional îl compară pe Markovic cu Ronaldo brazilianul: „Și el avea 6-7 kilograme în plus când s-a dus la Real Madrid”
CSU CRAIOVA
Un fost internațional îl compară pe Markovic cu Ronaldo brazilianul: „Și el avea 6-7 kilograme în plus când s-a dus la Real Madrid”

Cristiano Ronaldo, 55 de goluri din lovitură liberă

Atacantul portughez a atins cota de 20 în toate competițiile acestei stagiuni și va încasa 750.000 de lire sterline (900.000 de euro), conform unei clauze din contract. Iar reușita din lovitură liberă de la 20 de metri, prima din iulie 2020 încoace, i-a mai adus 120.000 de euro, echivalentul primei de hattrick

A fost a 12-a realizare din „directă” în Premier League și a 55-a în toată cariera. CR7 a ajuns la 60 de „triple”, un alt record în istoria fotbalului. E primul jucător de cel puțin 36 de ani ce marchează minimum 15 goluri într-un sezon de PL!

Cristiano Ronaldo: „Luptăm până la final”

„Sunt foarte fericit pentru această victorie și pentru că ne-am revenit în Premier League. Cum am mai spus și înainte, recordurile individuale au valoare doar atunci când ne ajută să atingem obiectivele de la echipă, iar hattrickul cu numărul 60 din cariera mea e cu atât mai important cu cât ne-a adus cele trei puncte. 

Felicitări, băieți, a fost un efort extraordinar din partea tuturor. Nu ne dăm bătuți, vom lupta până la final”, a scris pe contul de Facebook Cristiano, care câștigă din salariu 32 de milioane de euro brut anual pe Old Trafford..

„Diavolii roșii” se află pe a 5-a poziție și au 54 de puncte, trei sub Tottenham și la egalitate cu Arsenal, care are însă un meci mai puțin disputat, când mai sunt de jucat șase etape. Ronaldo are 21 de goluri în 35 de meciuri jucate la United în acest sezon.

Încă o dată a dovedit că poate face diferența în momentele dificile. Nu este o coincidență că e cel mai bun marcator din istorie. N-a marcat goluri simple, ci au fost extroadrinare. 

- Ralf Rangnick, manager Manchester United

VIDEO » Toate golurile din Manchester United - Norwich

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Liverpool, în fața unei performanțe unice în istoria sa: „E improbabil să câștigăm tot”

Spaima trăită de Lineker înainte de decolare: „Cuvintele pilotului m-au «liniștit»”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
ripensistu
ripensistu  •  17 Aprilie 2022, 19:36
Postat de mishu_74 pe 17 Aprilie 2022, 16:58

*** sa ma ia naiba daca am mai vazut atata fiere si ura cat in comenturile tale. schimba si tu ceva in viata ta si o sa vezi ca viata e frumoasa

Ai ajuns departe in viata daca ajungi sa aperi un penal umflat de presa.

ripensistu
ripensistu  •  17 Aprilie 2022, 19:35
Postat de fcsbesteaua pe 17 Aprilie 2022, 16:55

Mai mare fraier ca tine n-am vazut!

Gigist gretos.

mishu_74
mishu_74  •  17 Aprilie 2022, 16:58
Postat de ripensistu pe 17 Aprilie 2022, 13:38

Cocalardo.

*** sa ma ia naiba daca am mai vazut atata fiere si ura cat in comenturile tale. schimba si tu ceva in viata ta si o sa vezi ca viata e frumoasa

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează