FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

Un fost internațional îl compară pe Markovic cu Ronaldo brazilianul: „Și el avea 6-7 kilograme în plus când s-a dus la Real Madrid”

Jovan Markovic/ foto: Imago Images
Jovan Markovic/ foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 aprilie 2022 12:06 / Actualizat duminica, 17 aprilie 2022 12:19

Gică Craioveanu (54 de ani), fostul internațional român și jucător al Universității Craiova, a analizat prestația oltenilor din partida cu Farul, câștigată cu 3-0.

Fostul atacant a rămas impresionat de jocul elevilor lui Reghecampf și l-a lăudat pe Jovan Markovic, autorul unei „duble” împotriva constănțenilor. După cele două reușite împotriva Farului, atacantul Craiovei a ajuns la borna de 12 goluri marcate în acest sezon de Liga 1.

Leo Grozavu e convins: „Cândva se vor adeveri și premonițiile lui Gigi, dar azi CFR cred că are prima șansă” + Verdicte pentru Keșeru și Petrila
CFR - FCSB
Leo Grozavu e convins: „Cândva se vor adeveri și premonițiile lui Gigi, dar azi CFR cred că are prima șansă” + Verdicte pentru Keșeru și Petrila

Gică Craioveanu: „Markovic dă randament așa, dar poate ar fi bine să mai slăbească”

„M-a încântat  (n.r. - victoria Craiovei cu Farul), am jucat foarte bine pe contraatac. Reghe a ales cea mai bună formulă. Echipa nu dă multe șanse adversarilor să marcheze, iar calitatea jucătorilor din față face diferența”, a spus Craioveanu la Pro Arena.

Întrebat dacă Markovic ar da un randament mai bun dacă ar slăbi câteva kilograme, fostul internațional a comparat situația atacantului Craiovei cu cea a lui Ronaldo Nazario, fostul câștigător al Balonului de Aur. „Ronaldo când s-a dus la Real Madrid avea 6-7 kilograme in plus. 

Markovic dă randament așa, dar poate ar fi bine să mai slăbească. Își creează multe spații, a crescut foarte mult. Îl avem și pe Baiaram, pe Câmpanu. Și Ivan a crescut foarte mult. Noi nu în atac avem probleme, în apărare stăm mai rău. Și Crețu parcă a crescut mult la mijloc. 

Mie îmi place, echipa joacă foarte foarte bine, contează și maniera in care obții rezultate. Sper la un egal între CFR și FCSB. Eu cred ă noi putem câștiga la Cluj, dar sunt multe puncte diferență, nu știu dacă suntem capabili să recuperăm”, a mai spus Gică Craioveanu, conform sursei menționate.

Citește și alte știri din Liga 1:

Un fost antrenor de la CFR Cluj și-a ales favorita, înaintea derby-ului cu FCSB: „Are un mare atu”

Hagi, întrebat dacă-l ia pe Florinel Coman la Farul: „Mă lasați?”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
george_br
george_br  •  18 Aprilie 2022, 16:33
Postat de firaldo pe 18 Aprilie 2022, 11:56

Citește articolul boss, încearcă să treci de capcana din titlu.Craioveanu spunea că Markovic aduce cu Ronaldo la...greutate,eu zic sa citești...cititul nu a omorât pe nimeni.

Mai pedagogule, in cazul asta ar fi putut sa-i faca "pereche" cu un produs autohton, daca tot nu era vorba de valoare. Gen Budescu, ma-ntelegi?

firaldo
firaldo  •  18 Aprilie 2022, 11:56
Postat de george_br pe 17 Aprilie 2022, 12:50

Chiar ma intrebam care "fost international" a fost in stare sa faca o asemenea comparatie.... Cand colo, era vorba despre Ocho. Pfffffff!!!

Citește articolul boss, încearcă să treci de capcana din titlu.Craioveanu spunea că Markovic aduce cu Ronaldo la...greutate,eu zic sa citești...cititul nu a omorât pe nimeni.

fairplayromania
fairplayromania  •  17 Aprilie 2022, 16:08
Postat de elefterie pe 17 Aprilie 2022, 14:22

Poate să înscrie Markovic oricât de multe goluri, din orice poziție și prin orice procedeu (cu stângul, cu dreptul, cu capul, din cădere, din suită de driblinguri sau din cursă impetuoasă de 40 metri cu adversari presărați pe traseu), degeaba, presa noastră de specialitate rămâne lucidă, pretențioasă, zgârcită în comentarii (bravo!) ... Ei, dar ia să dea Tavi vreun gol (sau Ianis Stoica, sau orice fecesebist) să te ții serii de articole, pictoriale, tabele statistice și -inevitabil, chiar obligatoriu?- salturi în valoarea Transfermarkt. Fotbalul și presa "sportivă" românească - două lumi paralele??

Asta nu e presă sportivă , e catalog de vindut jucătorii de la fcsb..... Markovic este cel mai talentat român din ultimii 20 ani. Poate că e mai bine sa nu intre in cirdăşie cu " presa" si " pseudo-analistii tv"......

Vezi toate comentariile (11)
Comentează