FOTBAL  »  Superliga  »  CFR - FCSB

EXCLUSIV VIDEO Leo Grozavu e convins: „Cândva se vor adeveri și premonițiile lui Gigi, dar azi CFR cred că are prima șansă” + Verdicte pentru Keșeru și Petrila

CFR Cluj-FCSB// Foto: IMAGO / sport pictures
CFR Cluj-FCSB// Foto: IMAGO / sport pictures

Articol de , - Publicat duminica, 17 aprilie 2022 11:03 / Actualizat duminica, 17 aprilie 2022 12:02

Leo Grozavu (54 de ani) e liber de contract după ce a plecat de la Sepsi și așteaptă meciul CFR Cluj - FCSB cu mare interes. E de părere că experiența din lotul ardelenilor e suficientă pentru a tranșa partida de diseară, unde doar victoria păstrează formația bucureșteană cu șanse reale la titlu.

- Domnule Grozavu, meci de totul sau nimic diseară, nu? 
- Mai sunt 5 jocuri totuși. Sigur, în cazul unei înfrângeri, cred că e aproape imposibil de ajuns CFR. În cazul unui egal se joacă, totuși cu șanse mici de partea celor de la FCSB.

Svastica în spatele copiilor » CSM București a șters imaginile, după articolul din GSP! Reacție oficială: „Ne cerem scuze”
CSM BUCUREȘTI
Svastica în spatele copiilor » CSM București a șters imaginile, după articolul din GSP! Reacție oficială: „Ne cerem scuze”

Leo Grozavu: „Cândva se vor adeveri și premonițiile lui Gigi”

- Ce șanse le dați celor de la FCSB? Nu câștigă de ani buni aici, în Gruia. 
- Echipa a arătat o formă bună în ultima perioadă. A dat 4 goluri Voluntariului, ținând cont că în sezonul regulat a câștigat grație acelei execuții extraordinare a lui Tavi, chiar mă așteptam la o replică mai strânsă din partea ilfovenilor. Dar după aspectul jocului FCSB a fost clar mult superioară. Așa că vine la Cluj cu un moral fantastic. La fotbal contează ultimul meci la moralul jucătorilor. Deci are toate șansele diseară.

Situația de azi se aseamănă cu cea de anul trecut, când Sepsi a câștigat în Gruia. Însă distanța cred că e substanțială încă. Nu mai sunt multe meciuri, e greu de crezut că CFR poate pierde acest avans. 

- Leo Grozavu

- Glumind puțin, cred că ați auzit, patronul echipei vorbește și despre semne divine, acele goluri marcate pe final de FCSB, cele primite de CFR... 
- Știm cu toții că Gigi are tot felul de premoniții. La un moment dat probabil că se împlinesc. Mereu zice: «Dacă vrea Dumnezeu, se va împlini». Cine știe? Poate se va împlini ce spune el. Poate acum e momentul. El tot prevestește, vedem ce o să fie.

- Se vorbește mult despre arbitraj, despre Istvan Kovacs, ce ziceți? 
- Mi-e greu să fac aprecieri legate de arbitraj. Nu cred că se mai pune problema de ceva în neregulă. La noi în România se vorbește mult despre arbitraj. Fiecare echipă face presiunile ei, prin conducătorii pe care îi are, sau cu antrenorii. Cred că și arbitrii sunt deja obișnuiți.

Leo Grozavu, verdicte pentru Keșeru și Petrila

- Vreau să discutăm puțin despre doi jucători și o să încep cu Petrila, pentru că îl știți. Merită mai multă atenție? 
- Cât timp nu ești acolo implicat, direct, nu-l ai la antrenament, nu-l vezi cum se comportă, nu poți aprecia. Îl cunosc, ok, e un jucător talentat, mie îmi place foarte mult. Și în acest an, deși n-a jucat meci de meci, a avut un randament bun. Goluri marcate, pase decisive, execuții de efect. E un jucător de viitor, îmi place, cred că ar trebui să aibă o soartă mai bună. Nu-s antrenor la CFR, fiecare are optica lui. În momentul de față Dan Petrescu optează pe experiență în teren, tocmai de asta folosește portarul U21.

- De partea cealaltă, la ce soluții are FCSB în ofensivă, își permite să lase un jucător precum Keșeru în afara lotului? 
- Keșeru e un jucător de certă valoare, a demonstrat asta în cariera lui de profesionist. Dar a ajuns la o anumită vârstă, atunci când a fost transferat, mă gândesc că s-au gândit la altceva, pentru că dacă îl aduci, nu-ți permiți să-l ții în afara lotului. În altă ordine de idei, FCSB a tot jucat cu număr 9 fals. N-a avut un vârf de careu. Cred că niciunul de la plecarea lui Gnohere. N-a mai avut un atacant împins în coasta adversarilor. Cred că din acest motiv nu se mai pretează Keșeru pentru FCSB. Bănuiesc.

- Ce simțiți? 
- Nu-s bun la pronosticuri. Dar cred că CFR e azi cea mai experimentată echipă din Liga 1. Are jucători cu multă rutină în spate, jucători cu calitate, jucători care nu întâmplător sunt foarte bine plătiți. Mi-e greu să cred că la un asemenea meci nu vor fi în stare să uziteze de orice tactică ca să-și apropie rezultatul dorit.

CFR - FCSB e meciul celor mai bune echipe din țară, asta e clar. Sunt echipele care an de an se bat la titlu. E greu de dat un pronostic, însă eu acord prima șansă echipei gazdă, fiind echipa mai experimentată și cred că și mai valoroasă azi. 

- Leo Grozavu

Citește mai multe știri din Liga 1:

Fostul președinte al lui Dinamo taxează „inconștiența” jucătorilor: „Dacă joacă așa, mai bine nu se prezintă la baraj!”

Ce l-a deranjat cel mai tare pe Hagi în meciul cu Craiova: „E incredibil, nu-mi explic!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
983732924972315
Soos Vilmos  •  17 Aprilie 2022, 13:35

E grozav sa faci pronosticuri de pe margine, ca un looser.

gigi.gheorghe
gigi.gheorghe  •  17 Aprilie 2022, 12:53
Postat de emil1986 pe 17 Aprilie 2022, 12:37

Fugi cu cercu', Gheoghita!!! Tot prost ramai, ever! Ca toti mimamovistii si antistelistii, de altfel.

gigistii fcsbisti sunt singurii antistelisti.

emil1986
emil1986  •  17 Aprilie 2022, 12:37
Postat de gigi.gheorghe pe 17 Aprilie 2022, 12:34

Prostia e intrinseca la orice gigist.

Fugi cu cercu', Gheoghita!!! Tot prost ramai, ever! Ca toti mimamovistii si antistelistii, de altfel.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează