FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL

VIDEO Hagi, întrebat dacă-l ia pe Florinel Coman la Farul: „Mă lasați?”

Florinel Coman, FCSB // foto: Imago Images
Florinel Coman, FCSB // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 aprilie 2022 11:15 / Actualizat duminica, 17 aprilie 2022 11:37

După Farul - Universitatea Craiova 0-3, Gică Hagi (57 de ani) a fost întrebat dacă-l aduce pe Florinel Coman (24) la echipa sa. 

Văzut drept una dintre marile speranțe ale celor de la FCSB, Florinel Coman și-a pierdut statutul de vedetă absolută la echipa roș-albastră.

Măcinat de un șir de accidentări început în toamna lui 2020 și afectat de viața extrasportivă conform unor voci din fotbalul românesc, Coman a scăzut nivelul. În prezent, este doar jucător de lot la FCSB. Nu a mai jucat mai mult de 45 de minute într-un meci din august 2021.

Svastica în spatele copiilor » CSM București a șters imaginile, după articolul din GSP! Reacție oficială: „Ne cerem scuze”
CSM BUCUREȘTI
Svastica în spatele copiilor » CSM București a șters imaginile, după articolul din GSP! Reacție oficială: „Ne cerem scuze”

În acest context, s-a vehiculat posibilitatea ca Farul să-l ia sub formă de împrumut. Gică Hagi a fost întrebat despre acest aspect la conferința de presă ce a urmat meciului dintre Farul și Universitatea Craiova.

Gică Hagi, întrebat dacă-l ia pe Florinel Coman la Farul: „Mă lasați?”

„Mă lăsați? Cu tot respectul, nu vreau să se interpreteze. Vorbim de un jucător valoros, al FCSB-ului, este jucătorul lor. Lucrurile astea nici măcar nu au sens. Probabil trebuie să se vândă, să apară orice [în presă]. Este un jucător valoros, printre cei mai buni de la ei.

Trece printr-o perioadă mai puțin bună din cauza unei accidentări. Nu uitați că a lipsit 6-7 luni. Înainte să se accidenteze era cel mai bun jucător de la FCSB, dacă nu greșesc. Era golgheterul și cel mai bun jucător al lor. Cei de lângă el trebuie să aibă grijă de el, să îl încarce pozitiv și să aibă răbdare cu el, să-l readucă la forma de înainte. Știu că au avut o ofertă foarte mare pentru el și nu l-au dat.

Acum un an, până s-a accidentat, era cel mai bun, nu-l mai oprea nimeni. Am jucat și noi cu ei, ce ne-a făcut atunci...”, a afirmat Hagi, care a comparat situația lui Florinel cu cea a lui Tudor Băluță, jucător care aparține de Brighton și a suferit multe accidentări serioase în ultimii ani: 

Așa spuneți și de Băluță, că a dispărut. Nu-l întrebați și voi, nu vă informați prin ce trece? De un an și jumătate se accidentează. Nu mergeți să-i luați un interviu? 

Nici el nu mai știe câte accidentări are, fracturi, fracturi și iar fracturi. Sunt riscurile meseriei, sau ghinioane. Nu uitați că Băluță are 22 de ani, pare bătrân, că joacă de mult timp, dar are doar 22 de ani. Încă sunt tineri, au putere, pot crește și deveni mai buni.

În acest sezon, Florinel Coman a adunat 18 apariții în toate competițiile, în care a înscris un gol și a pasat decisiv la alte două reușite. Problemele medicale și de formă cu care s-a confruntat sunt evidențiate de media de minute jucate per meci, doar 45 de minute.

Citește mai multe știri din Liga 1: 

MM Stoica, dezamăgit de o vedetă de la FCSB: „Părea mai important decât Man! Acum are probleme”

Ce l-a deranjat cel mai tare pe Gică Hagi în meciul cu CS Universitatea Craiova: „E incredibil, nu-mi explic!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
ionescuion042
ionescuion042  •  17 Aprilie 2022, 16:17

Din cauza războiului din Ucraina o să ajungă Florinel Coman să i se prescrie isprava cu condusul fără permis, posibilitatea ca poliţia ucraineană să mai răspundă la solicitarea omologilor din România este aproape zero.

stefan..
stefan..  •  17 Aprilie 2022, 12:25

Nici un jucător promovat pe axa blatista nas- fin nu a ajuns in fotbalul european. Ce atata tevatură?

108779877311497
George Ionescu  •  17 Aprilie 2022, 12:07

...minciuni ...nimeni nu l vrea ...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează