FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB

Un fost antrenor de la CFR Cluj și-a ales favorita, înaintea derby-ului cu FCSB: „Are un mare atu”

Ioan Andone (62 de ani), fost antrenor la CFR Cluj, a prefațat derby-ul dintre ardeleni și FCSB.
Ioan Andone (62 de ani), fost antrenor la CFR Cluj, a prefațat derby-ul dintre ardeleni și FCSB.

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 aprilie 2022 11:08 / Actualizat duminica, 17 aprilie 2022 11:56

Ioan Andone (62 de ani), fost antrenor la CFR Cluj, a prefațat derby-ul dintre ardeleni și FCSB. Fostul mare internațional român consideră că echipa lui Dan Petrescu este mare favorită, iar în cazul unui rezultat de egalitate, clujenii se vor desprinde decisiv în lupta pentru titlu.

  • CFR Cluj - FCSB se joacă de la ora 20:30. Meciul va fi în format liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Look Sport+.

CFR Cluj este pe primul loc în Liga 1, cu 45 de puncte, în timp ce FCSB este a doua în clasament, la 5 puncte în spatele ardelenilor. Universitatea Craiova completează podiumul, cu 39 de puncte, dar oltenii au un meci în plus față de cele două rivale.

Ce l-a deranjat cel mai tare pe Gică Hagi în meciul cu CS Universitatea Craiova: „E incredibil, nu-mi explic!”
Farul - CSU Craiova 0-3
Ce l-a deranjat cel mai tare pe Gică Hagi în meciul cu CS Universitatea Craiova: „E incredibil, nu-mi explic!”

Ioan Andone: „CFR are un mare atu”

„CFR-ul are un mare atu de partea lor: experiența jucătorilor, plus organizarea defensivă. Primesc foarte greu gol și sunt foarte periculoși la fazele fixe. Steaua (n.r. - FCSB) trebuie să joace excepțional ca să plece cu trei puncte și să înscrie cel puțin două goluri!

Ei joacă pe teren propriu și realizează că e șansa lor să își asigure titlul. Și la meci egal lucrurile sunt destul de clare și sunt mari favoriți, chiar dacă mai sunt câteva meciuri. FCSB poate pentru că e imprevizibilă, însă la meciurile decisive tot timpul au avut probleme în apărare! Spun că în proporție destul de mare cred că va câștiga CFR-ul sau cel puțin vor scoate un punct”, a spus Ioan Andone, potrivit Fanatik.

Ioan Andone: „Lui Popescu îi va fi foarte greu cu CFR”

Fostul antrenor de la CFR  l-a lăudat pe Octavian Popescu, noua vedetă de la FCSB, dar consideră că tânărului mijlocaș îi va fi foarte greu să facă diferența în meciul cu trupa lui Dan Petrescu.

„Tavi Popescu are un talent cu carul! Numai că eu sunt convins că Dan Petrescu o să îi ofere un tratament special. La calitatea pe care o are, antrenorii caută la un jucător de valoarea lui să îi oferi dublaj cu siguranță. În duelul unu contra unu, din cinci dueluri va câștiga patru cu oricare fundaș al CFR-ului.

Are o calitate nativă extraordinară, driblează foarte bine și are sânge rece la vârsta lui! Jucătorii buni își pun în valoare calitățile de la o vârstă fragedă. Să scoți doi-trei jucători din joc, plus finalizările excepționale pe care le are. Să îl vedem acum, dar îi va fi mai greu cu CFR Cluj”, a spus Andone, potrivit sursei menționate.

Citește și alte știri din Liga 1:

După meci, direct la spital » Pigliacelli, cusut de urgență după faultul suferit în meciul cu Farul

Fostul președinte al lui Dinamo taxează „inconștiența” jucătorilor: „Dacă joacă așa, mai bine nu se prezintă la baraj!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
514091889218839
Mihai Buzea  •  17 Aprilie 2022, 12:59

Nici un cuvant despre GLOABELE tale de suflet????

Vezi toate comentariile (1)
Comentează