INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CUPA ANGLIEI

VIDEO Liverpool, în fața unei performanțe unice în istoria sa: „E improbabil să câștigăm tot”

Liverpool// Foto-IMAGO
Liverpool// Foto-IMAGO

Articol de - Publicat duminica, 17 aprilie 2022 11:41 / Actualizat duminica, 17 aprilie 2022 12:38

Liverpool este singura în Europa care pot realiza „tripla” titlu-Cupă-Liga Campionilor în acest sezon. Jurgen Klopp le cere fanilor să fie realiști. Sâmbătă, au învins-o pe Manchester City în semifinalele Cupei Angliei: 3-2 pe „Wembley”.

Ce moment pentru Liverpool! După zece ani, „The Reds” vor juca din nou finala Cupei Angliei. Și victoria de sâmbătă, 3-2 pe „Wembley” în fața lui Manchester City, a fost dedicată amintirii celor 97 de fani care și-au pierdut viața în „dezastrul Hillsborough”, la semifinala durerii, pe 15 aprilie 1989. La Sheffield, tot în FA Cup. Au trecut 33 de ani... 

Leo Grozavu e convins: „Cândva se vor adeveri și premonițiile lui Gigi, dar azi CFR cred că are prima șansă” + Verdicte pentru Keșeru și Petrila
CFR - FCSB
Leo Grozavu e convins: „Cândva se vor adeveri și premonițiile lui Gigi, dar azi CFR cred că are prima șansă” + Verdicte pentru Keșeru și Petrila

Liverpool, nu doar „triplă”. „Cvadruplă” 

„Cormoranii” sunt acum în fața unei mari performanțe extraordinare. Sunt singurii în Europa care pot câștiga Liga Campionilor, plus titlul și cupa în țara lor. Ar fi o „triplă” unică în istoria lui Liverpool. O „cvadruplă”, dacă adăugăm și triumful din Cupa Ligii (11-10 la penalty-uri cu Chelsea, pe 27 februarie). 

10 victoriiare Klopp în meciurile directe cu Guardiola, catalanul având 9 succese. În 24 de meciuri, au fost 5 egaluri. Pep are avantaj la golaveraj (45-42)

Fanii roșii visează, dar Jurgen Klopp le cere să fie realiști. E o misiune teribilă, să câștige tot, până la capăt. Deocamdată, sunt în ultimul act FA Cup, pe locul 2 în Premier (la un singur punct de City) și în semifinalele Champions. 

Jurgen Klopp: „Nu veți primi de la mine răspunsul așteptat” 

„Puteți să vă gândiți la ce doriți, însă asta nu face mai probabilă «cvadrupla». Nu veți primi de la mine răspunsul pe care îl așteptați”, a reacționat managerul german în interviul pentru site-ul clubului. 

8 meciuri la rând fără înfrângereare Liverpool în toate competițiile (6 victorii, două egaluri). Ultima oară când a pierdut a fost pe 8 martie (0-1 cu Inter, în Ligă)

„Cred că acest meci demonstrează și mai mult cât de dificil e să realizezi așa ceva. Am trecut de City, ceea ce a fost incredibil de greu, iar peste trei zile jucăm din nou cu Manchester United. Apoi, Everton, Villarreal, Newcastle. Niciunul nu va fi ca un amical. E improbabil să câștigăm toate aceste partide. Ne vom concentra doar să învingem în următorul meci”. 

Șansele de a realiza «cvadrupla»? Vom vedea. Avem o mulțime de meciuri în fața noastră, vom da totul. E un vis și vom lupta pentru el. 

- Sadio Mane, atacant Liverpool

VIDEO. Rezumat Manchester City vs. Liverpool (2-3)

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Un fost internaţional, bătut și arestat la Barcelona: „36 de ore în arest, fără mâncare și apă. O nebunie!”

Pleacă Ronaldo în vară? Ce spune antrenorul lui Manchester United

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează