INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Pleacă Ronaldo în vară? Ce spune antrenorul lui Manchester United

Cristiano Ronaldo, Manchester United // foto: Guliver/gettyimages
Cristiano Ronaldo, Manchester United // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 aprilie 2022 08:41 / Actualizat duminica, 17 aprilie 2022 08:54

Ralf Rangnick (63 de ani), antrenorul interimar al lui Manchester United, a fost întrebat dacă portughezul Cristiano Ronaldo (37) va părăsi echipa în vară.

Sâmbătă, Cristiano Ronaldo a contribuit decisiv la victoria lui Manchester United în meciul de campionat cu Norwich. Portughezul a înscris toate golurile „diavolilor roșii” în succesul obținut cu mari emoții, scor 3-2.

După meci, Ralf Rangnick, antrenorul interimar al lui United, a fost întrebat dacă Ronaldo va rămâne la echipă și pentru sezonul următor.

Internaționalul argentinian fascinat de Ronaldo, după hattrickul cu Norwich: „Cel mai bun din toate timpurile”. Reacția lui Aguero
anglia
Internaționalul argentinian fascinat de Ronaldo, după hattrickul cu Norwich: „Cel mai bun din toate timpurile”. Reacția lui Aguero

Ralf Rangnick, despre posibilitatea ca Ronaldo să rămână la Manchester United: „Nu este decizia mea”

„Nu este decizia mea. Cristiano mai are un an de contract. Este o decizie pe care noul antrenor o va lua împreună cu conducerea”, a spus Rangnick, care va fi înlocuit în vară. Cel mai probabil, cu olandezul Erik ten Hag, despre care s-a zvonit că nu l-ar vrea pe Ronaldo în echipa sa, întrucât nu se potrivește stilului său de joc.

„A arătat astăzi și împotriva lui Tottenham că poate face diferența în astfel de meciuri. Faptul că este cel mai bun marcator din istorie nu este o coincidență”, a mai spus Rangnick.

VIDEO » Toate golurile din Manchester United - Norwich

Cu hat-trick-ul de sâmbătă, Cristiano Ronaldo a ajuns la un total de 60 de „triple” în carieră.

În acest sezon, primul de la revenirea la Manchester United, Cristiano Ronaldo a înscris 21 de goluri în 34 de meciuri. 15 dintre acestea au venit în Premier League, restul în Champions League.

Manchester United este a 5-a în Premier League, cu 54 de puncte adunate în 32 de etape. „Diavolii” vizează locul 4, ultimul care asigură calificarea în grupele Champions League. Acesta este ocupat de Tottenham, care are 3 puncte în plus.

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

Momentul care a stricat semifinala City - Liverpool: „Un sentiment ciudat. Rivalitatea trebuie uitată uneori”

Mesajul lui Cristiano Ronaldo după ce a ajuns la 60 de hattrick-uri în carieră: „Vom lupta până la final!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează