INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CITY - LIVERPOOL 2-3

Momentul care a stricat semifinala City - Liverpool: „Un sentiment ciudat. Rivalitatea trebuie uitată uneori”

Mai mulți fani ai lui Manchester City au cântat și au întors spatele momentului de reculegere ținut astăzi, la semifinala de Cupă cu Liverpool, în memoria victimelor de pe Hillsborough. +12   FOTO
Mai mulți fani ai lui Manchester City au cântat și au întors spatele momentului de reculegere ținut astăzi, la semifinala de Cupă cu Liverpool, în memoria victimelor de pe Hillsborough.

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 aprilie 2022 22:09 / Actualizat sambata, 16 aprilie 2022 22:27

Mai mulți fani ai lui Manchester City au cântat și au întors spatele momentului de reculegere ținut astăzi, la semifinala de Cupă cu Liverpool, în memoria victimelor de pe Hillsborough.

  • Pe 15 aprilie 1989, 95 de suporteri ai lui Liverpool își pierdeau viața în ziua semifinalei de Cupa Angliei cu Nottingham Forest, programată la Sheffield, pe stadionul Hillsborough.

Minutul de reculegere planificat pentru semifinala City - Liverpool, scor 2-3, a fost redus de „centralul” Michael Oliver, din cauza comportamentului unui grup de susținători din Manchester. 

Cristiano Ronaldo, dezlănțuit în victoria cu Norwich! Hattrick și gol fabulos din lovitură liberă
Premier League
Cristiano Ronaldo, dezlănțuit în victoria cu Norwich! Hattrick și gol fabulos din lovitură liberă

Clubul campion al Angliei a emis un comunicat imediat după finală: „Suntem extrem de dezamăgiți de acțiunile unor suporteri ai lui City din timpul momentului de reculegere de astăzi. Clubul își cere scuze tuturor celor din jurul lui Liverpool”.

Guardiola și Klopp condamnă gestul fanilor lui City

Chestionat în legătură cu incidentul, Pep Guardiola a spus: „Clubul a emis o declarație. Ăsta nu este Manchester City! Suntem aproape de clubul Liverpool pentru tragedia care s-a întâmplat cu ani în urmă. Suntem alături de ei. Acei tipi care au cântat nu reprezintă ceea vrem noi să fim".

Și Jurgen Klopp a comentat momentul: „Nu e frumos, asta e clar. Din câte am înțeles, City a emis deja un comunicat, iar ăsta e un lucru bun. 

În clipele acelea chiar am avut un sentiment ciudat. Cred că sunt momente în fotbal în care orice rivalitate trebuie uitată. Sunt sigur că nu au fost toți suporterii lui City, doar o parte. Sper să fi fost atenționați de cei din jur. Repet, Manchester City nu are nicio vină!”.

Citește și alte știri din fotbalul european: 

„Set” pentru Borussia Dortmund împotriva lui Wolfsburg » S-a marcat de 5 ori în 14 minute

Klopp, în extaz după calificarea în finala FA Cup: „Incredibil! Am învins cea mai puternică echipă de fotbal din lume” + performanța uriașă atinsă de antrenorul german

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează