INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BUNDESLIGA

VIDEO „Set” pentru Borussia Dortmund împotriva lui Wolfsburg » S-a marcat de 5 ori în 14 minute

Borussia Dortmund// Foto: Imago
Borussia Dortmund// Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 aprilie 2022 21:28 / Actualizat duminica, 17 aprilie 2022 10:07

Borussia Dortmund a câștigat categoric meciul de acasă cu VfL Wolfsburg, scor 6-1, în etapa #30 din Bundesliga. Gazdele au reușit să înscrie de 5 ori în doar 14 minute.

Meciul s-a dovedit a fi unul simplu pentru Dortmund, care a tranșat soarta partidei în mai puțin de un sfert de oră și se apropie la doar 6 puncte de Bayern Munchen, însă bavarezii nu au jucat încă în această rundă.

Panduru se ia de o echipă din Liga 1: „Mai slabi decât anul trecut! Ce jucători buni au?”
CRITICI
Panduru se ia de o echipă din Liga 1: „Mai slabi decât anul trecut! Ce jucători buni au?”

„Set” pentru Borussia Dortmund împotriva lui Wolfsburg

Considerată favorită înaintea meciului, Borussia și-a respectat blazonul și a încheiat rapid socotelile cu cei de la Wolfsburg. După 23 de minute în care tabela a rămas intactă, gazdele s-au dezlănțuit.

În doar 4 minute, Dortmund avea deja 3-0, grație golurilor marcate de Rothe (24), Witsel (26) și Akanji (28). Formația din Renania de Nord-Westfalia nu s-a mulțumit cu acest avantaj, astfel că Emre Can (34) și Erling Haaland (38) au stabilit scorul pauzei: 5-0.

După 45 de minute de mare calitate, repriza secundă nu a mai fost la fel de animată. Haaland a mai punctat încă o dată (54), reușind „dubla”, în timp ce „oaspeții” au înscris golul de onoare pe final de meci, prin Baku (81).

Erling Haaland a urcat pe locul 3 în clasamentul golgheterilor din Bundesliga grație celor două goluri reușite. Norvegianul a ajuns la borna 18, fiind depășit doar de Patrik Schick (Leverkusen, 20 de goluri) și Robert Lewandowski (Bayern, 32 de goluri).

VIDEO. Rezumat Borussia Dortmund - VfL Wolfsburg (6-1)

Citește și alte știri despre fotbalul internațional: 

VIDEO + FOTO Liverpool e în finala Cupei Angliei, după un meci încântător cu City! Gafa incredibilă care a făcut diferența

VIDEO + FOTO Cristiano Ronaldo, dezlănțuit în victoria cu Norwich! Hattrick și gol fabulos din lovitură liberă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează