INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER CITY - LIVERPOOL 2-3

Klopp, în extaz după calificarea în finala FA Cup: „Incredibil! Am învins cea mai puternică echipă de fotbal din lume” + performanța uriașă atinsă de antrenorul german

Jurgen Klopp
Foto: Imago +12   FOTO
Jurgen Klopp Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 aprilie 2022 20:50 / Actualizat sambata, 16 aprilie 2022 21:32

Liverpool a învins-o pe Manchester City, scor 3-2, și s-a calificat în finala Cupei Angliei. Jurgen Klopp, managerul „cormoranilor”, a avut numai cuvinte de laudă pentru elevii săi după succesul în fața rivalei.

Jurgen Klopp a fost în al 9-lea cer după victoria cu City, echipă e care o consideră cea mai bună din lume la ora actuală. Germanul și-a lăudat jucătorii în special pentru prima repriză, la finalul căreia Liverpool conducea cu un neverosimil 3-0.

Liverpool e în finala Cupei Angliei, după un meci încântător cu City! Gafa incredibilă care a făcut diferența
City - Liverpool 2-3
Liverpool e în finala Cupei Angliei, după un meci încântător cu City! Gafa incredibilă care a făcut diferența

Sunt absolut mândru, e incredibil. Cred că prima repriză a fost una dintre cele mai bune pe care le-am jucat vreodată. Am făcut totul perfect, am marcat în momentele potrivite, am jucat un fotbal incredibil în prima repriză. A doua repriză a început cu gol pentru Man City și apoi meciul s-a deschis. 

Calitatea lui City este grozavă și s-a văzut asta pe tot parcursul jocului. Respectăm atât de mult calitatea celor de la City și este atât de greu să câștigăm împotriva lor. Dar pentru că îi avem pe acești băieți în echipă, avem o șansă. Nu am realizat nimic, suntem doar în finală. Nu vorbesc despre cvadruplă, nu pot să mă gândesc la asta. 

Nu cred că avem o săptămână liberă completă înainte de finalul sezonului, totul este dificil, dar cui îi pasă? Am venit aici și am vrut să ajungem în finală. Suntem în al nouălea cer, am învins cea mai puternică echipă de fotbal din lume și acesta este un moment special”, a declarat Klopp potrivit BBC.

Jurgen Klopp a intrat în istorie după succesul de azi

Această victorie este și mai specială pentru Klopp deoarece a devenit primul antrenor din istorie care are 10 victorii împotriva lui Pep Guardiola.

Înaintea partidei, bilanțul era perfect egal între cei doi antrenori, considerați cei mai buni din lume la ora actuală. Fiecare avea câte 9 victorii, în timp ce de 5 ori echipele lor au terminat la egalitate.

Citește alte știri din fotbalul internațional:

Barcelona, aproape de un transfer important » Jucătorul își caută deja casă în Spania
SPANIA
Barcelona, aproape de un transfer important » Jucătorul își caută deja casă în Spania
Cristiano Ronaldo, dezlănțuit în victoria cu Norwich! Hattrick și gol fabulos din lovitură liberă
Premier League
Cristiano Ronaldo, dezlănțuit în victoria cu Norwich! Hattrick și gol fabulos din lovitură liberă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
10154178709534605
Aron Marian  •  17 Aprilie 2022, 07:52

Aia au jucat fotbal că pe mine mă luă somnul.....glumesc....Anglia țara fotbalului adevărat...super meci și super atmosferă în tribună.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează