INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Incredibil! Fanii lui Manchester City vor să scape de Pep Guardiola: „Distruge clubul, și-a construit cariera doar pe Lionel Messi!”

Articol de - Publicat duminica, 01 decembrie 2019 09:48

Suporterii din Manchester City au creat hashtagul #PepOut, după ce formația lui Pep Guardiola (48 de ani) a înregistrat al cincilea meci fără victorie (2-2 la Newcastle) din acest campionat. „Cetățenii” sunt la 11 puncte de liderul Liverpool.

Nu se aștepta Guardiola să ajungă într-un asemenea punct la Man. City. Să aibă cinci meciuri fără victorie în primele 14 etape (a avut șase în tot sezonul 2017-2018 și tot șase în 2018-2019) și să fie la 11 puncte în spatele lui Liverpool. Al treilea titlu consecutiv pare imposibil. 

„Au stat zece în propriul careu"

Am jucat foarte bine, dar nu trebuie să subestimăm adversarii. S-au apărat solid, au stat zece în propriul careu, și noi am primit două goluri din două șuturi pe poartă", a căutat managerul campioanei să explice acest nou pas greșit. „Nu e o idee bună să ne gândim acum la dezavantajul față de Liverpool, trebuie doar să câștigăm partide. Dacă nu învingem, va fi tot mai dificil".

„Dați-l afară cât încă nu e prea târziu!"

Mulți suporteri ai „cetățenilor" și-au pierdut răbdarea, fierb de furie și îl atacă pe manager. Îl vor demis pe cel care i-a făcut campioni doi ani la rând.

Au creat hashtag-ul #PepOut. Un fan nervos a comentat pe Twitter: „Sunt zece ani de când țin cu City și e dureros să postez un mesaj de acest gen. Guardiola îmi distruge clubul, ne distruge tradiția. Dați-l afară cât încă nu e prea târziu! Și-a construit întreaga carieră pe Messi. Messi i-a creat această reputație falsă. Vă rog, uniți-vă cu mine. #PepOut". Și alți fani se strâng în jurul lui. Împotriva lui Guardiola. 

Pașii greșiți ai lui City 

  • 2-2 cu Newcastle (d) 
  • 1-3 cu Liverpool (d) 
  • 0-2 cu Wolverhampton (a) 
  • 2-3 cu Norwich (d) 
  • 2-2 cu Tottenham (a)

URMĂTOARELE MECIURI PENTRU CITY

VEZI ȘI:

Wigan - Reading 1-3 // Mark Bowen, managerul englezilor, dezvăluie momentul care l-a făcut pe George Pușcaș să explodeze + Notă maximă pentru „tricolor” 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (13)
ungurul_vesel
ungurul_vesel  •  01 Decembrie 2019, 15:02
Postat de Viorel Ovidenie pe 01 Decembrie 2019, 13:59

Guardiola e un antrenor oarecare, care a avut rezultate datorita ca a avut la dispozitie pe cei mai buni si scumpi fotbalisti. Nu mi-a placut niciodata acest tip, care se pare ca a introdus acel joc plictisitor numit tiki taca, asemanator miutei din curtea scolii, de a plimba mingea pana gresesc adversarii .

Te rog sa-mi numesti o echipa de top care castiga trofee si nu baga sute de milioane. MU a bagat tot atatea milioane si joaca in Europa Laague. Voi vreit sa castige campionatul angliei cu buget de 15 milioane si sa vanda vreo doi Mbapei de vreo 400 de milioane.

601066343395064
Viorel Ovidenie  •  01 Decembrie 2019, 13:59

Guardiola e un antrenor oarecare, care a avut rezultate datorita ca a avut la dispozitie pe cei mai buni si scumpi fotbalisti. Nu mi-a placut niciodata acest tip, care se pare ca a introdus acel joc plictisitor numit tiki taca, asemanator miutei din curtea scolii, de a plimba mingea pana gresesc adversarii .

sorinache
sorinache  •  01 Decembrie 2019, 13:03

Niște frustrați care vor 5 trofee pe an. Susținuți de ziariști gen Decebal care, la fiecare egal sare cu talpa la conducere și echipă. A distrus Guardiola clubul că le-a luat 2 titluri la rand și a fost la un vârf de bocanc de finala Ligii.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează