INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MERCATO

Incredibil! Jucătorul care a intrat în conflict cu Lucescu la PAOK a semnat cu 4 cluburi în mai puțin de o lună! Trucuri descoperite!

Răzvan Lucescu (54), tehnicianul lui PAOK
Răzvan Lucescu (54), tehnicianul lui PAOK

Articol de - Publicat joi, 21 septembrie 2023 19:49 / Actualizat joi, 21 septembrie 2023 19:49

Egipteanul Amr Warda, 30 de ani, exclus din lotul lui PAOK de Răzvan Lucescu în septembrie 2018, a încheiat patru contracte între 12 august și 9 septembrie 2023, la Raja Casablanca (Maroc), Doxa Katokopias (Cipru), Esteghlal (Iran) și Pharco (Egipt). Acum e la ultima echipă.

Amr Warda tocmai a împlinit 30 de ani, pe 17 septembrie. Mijlocașul ofensiv, care poate juca și aripă, are 30 de selecții și un singur gol la naționala Egiptului, cu care a participat la un Mondial și două Cupe ale Africii. A fost coleg cu Mohamed Salah.

Talentat, dar extrem de capricios, conflictual, nu a rezistat prea mult la niciun club.

Răzvan Lucescu se plânge de adversarii din campionatul Greciei: „Încearcă să ne fure puncte prin acest mod”
PAOK SALONIC
Răzvan Lucescu se plânge de adversarii din campionatul Greciei: „Încearcă să ne fure puncte prin acest mod”

Amr Warda a urlat la Răzvan Lucescu în vestiar și a fost exclus două meciuri!

Răzvan Lucescu l-a cunoscut pe Warda, l-a avut jucător la PAOK. Cum a ajuns la clubul din Salonic, în august 2017, a decis să-l împrumute un sezon pe egiptean la Atromitos. Întors la PAOK, acesta a intrat în conflict cu antrenorul.

În septembrie 2018, Warda i-a reproșat pe un ton dur tehnicianului că nu e titular cu AEK și a fost pedepsit. Răzvan l-a exclus din lot două meciuri, cu Aris, în Cupă, și cu Olympiakos, în campionat.

După ce mijlocașul i-a cerut scuze, Lucescu i-a mai dat câteva șanse, dar în ianuarie 2019 l-a împrumutat din nou la Atromitos. În vara următoare, antrenorul a plecat la Al-Hilal și, doi ani mai târziu, când a revenit la Salonic, Warda nu mai era acolo.

Amr Warda a invocat „probleme psihice". Apoi, truc cu agentul-președinte în Cipru

În acest intersezon, egipteanul a ieșit în evidență cu altceva. A semnat cu patru cluburi în mai puțin de o lună, povestea fiind dezvăluită de AS!

Despărțit de Apollon Limassol (Cipru), după numai o jumătate de an, s-a dus în Maroc, gratis, la Raja Casablanca, pe 12 august. După nici două săptămâni, a reziliat contractul susținând că are „probleme psihice".

Din nou în Cipru, la Doxa Katokopias, dar acolo era doar un truc. Agentul său, Costas Christodoulou, chiar președintele Doxei, voia să mai scoată niște bani. La o zi după oficializarea mutării a dispărut de pe site-ul grupării și presa cipriotă susținea că poliția locală i-a descoperit probleme la documente, blocând transferul.

Iranienii au anulat acordul. Și Amr Warda s-a întors acasă

A trecut la Esteghlal, la Teheran, însă n-a rămas mult. Iranienii și-au dat seama de afacerea președintelui Doxei și au anulat acordul. „Am descoperit că șeful clubului din Cipru i-a plătit 140.000 de euro lui Warda, apoi a vrut să ni-l vândă nouă cu 250.000 pentru a obține rapid un profit", a declarat Ali Khatir, antrenorul interimar al lui Esteghlal. A căzut înțelegerea în Iran.

Warda a ajuns pe 9 septembrie acasă, în Egipt, la Pharco, echipă din Alexandria, chiar orașul natal. Și acum e încă la Pharco.

13cluburi a avut Amr Warda de-a lungul carierei. Cel mai mult a rămas la Panetolikos (Grecia) și Anorthosis (Cipru), un an și jumătate

Citește și: 

Reveniri importante înainte de derby-ul Atletico - Real Madrid: „Se antrenează cu echipa”

Secretul lui Jude Bellingham, noul superstar al lui Real Madrid: „Poate e mai inteligent și mai rapid decât ceilalți”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
steaua.libera
steaua.libera  •  21 Septembrie 2023, 22:29

Ce pudici sunt iranienii :))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează