INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INTERES

Insistă pentru Ciprian Tătărușanu » Clubul calificat în Liga Campionilor vrea un portar experimentat, dar și accesibil ca preț

Portarul AC Milan, Ciprian Tătărușanu, 36 de ani, foto: Imago
Portarul AC Milan, Ciprian Tătărușanu, 36 de ani, foto: Imago

Articol de - Publicat marti, 05 iulie 2022 13:06 / Actualizat marti, 05 iulie 2022 13:50

Portarul lui AC Milan, Ciprian Tătărușanu, 36 de ani, este favorit să fie rezerva lui Meret la Napoli, după ce rivalul său, Sirigu, a intrat pe lista de priorități a lui Lazio. Ciprian are contract până în 2023.

Ciprian Tătărușanu a reluat pregătirile cu Milan, dar nu știe dacă va rămâne și sezonul viitor la campioana Italiei. Portarul român, legat de contract cu rossonerii până în iunie 2023, a intrat în vederile lui Napoli, care insistă pentru transferul său. 

Cotidianul Il Mattino scrie că Luciano Spalletti caută „o rezervă de încredere, cu mare experiență, care să contribuie la creșterea titularului Meret, 25 de ani, aflat pe punctul de a prelungi până în 2027. Plecarea lui Ospina îi va oferi mai multă continuitate și a lăsat și loc liber pentru un nou număr 12".

Ar putea fi cel mai scump transfer din istoria Bundesligii! Fotbalistul a fost convins să vină la Munchen
MERCATO
Ar putea fi cel mai scump transfer din istoria Bundesligii! Fotbalistul a fost convins să vină la Munchen

Napoli îl vrea pe Sirigu, dar acesta îi poate lăsa drum liber lui Ciprian Tătărușanu

Sursa citată susține că șansele lui Tătărușanu au crescut în ultimele zile, datorită conjuncturii create. Echipa azzurra îl mai are în atenție pe Salvatore Sirigu, care nu a prelungit cu Genoa după retrogradare, însă portarul ar fi mai atras să meargă la Lazio

Rămasă fără portari după despărțirile de Strakosha și Reina, gruparea capitolină are urgentă nevoie să transfere. Vicario, de la Empoli, este principala țintă și costă 15 milioane, în vreme ce Sirigu (gratis) ar fi una dintre variante ca rezervă, alături de Maximiano (Granada).

Tătărușanu e cotat la 600.000 € de transfermarkt

Milan are acum la pregătiri trei portari, Tătărușanu, Jungdal și Mirante, căruia tocmai i s-a reînnoit acordul. Urmează să vină din vacanță Maignan și Plizzari, după împrumutul de la Lecce, aglomerând efectivul. Tătărușanu ar fi în concurență pentru postul de rezervă cu ultimul, titular al naționalei Italiei U21, care are avantajul că poate ocupa un loc în lista de „formați la club".

 Situație în care românul ar pica din lotul pentru Champions League și ar avea ocazii și mai puține să apere. Milan l-a luat cu un milion de euro de la Lyon pe Ciprian și nu-i va drumul degeaba, dar Napoli se poate înțelege la un preț modic pentru achiziție și un salariu rezonabil la 36 de ani. Cota sa de piață pe Transfermarkt este de 600.000 de euro.

Citește și: 

Ar putea fi cel mai scump transfer din istoria Bundesligii! Fotbalistul a fost convins să vină la Munchen

Robert Lewandowski riscă să ia cea mai mare amendă din fotbal!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
alexiosas
alexiosas  •  05 Iulie 2022, 18:51
Postat de emil1986 pe 05 Iulie 2022, 17:21

*** Tataruseanu e campion al Italiei, prostavane! Mai ai frați?

adevarul e ca a jucat mult Tata' la Milan sezonul asta,nu stiu ce sa faceau fara el.....terminau pe 13 poate....milica,tu esti frustrat ca altii au frati si tu nu?

marcel1974
marcel1974  •  05 Iulie 2022, 17:32

La anii lui și la cati bani are, mai bine se lasă.

emil1986
emil1986  •  05 Iulie 2022, 17:21
Postat de ionescugeorge77 pe 05 Iulie 2022, 14:13

...minciuni ...nu l vrea nimeni ...

*** Tataruseanu e campion al Italiei, prostavane! Mai ai frați?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează