INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Reacția presei din Italia după victoria lui Inter: „Așa-i place lui Conte să câștige!”

Inter a legat a șaptea victorie (1-0 cu Atalanta) și are 10 la rând acasă.
Inter a legat a șaptea victorie (1-0 cu Atalanta) și are 10 la rând acasă.

Articol de - Publicat marti, 09 martie 2021 10:48 / Actualizat marti, 09 martie 2021 12:27

Inter a legat a șaptea victorie (1-0 cu Atalanta) și are 10 la rând acasă. „Jumătate de titlu? Nu, am doar 40 de euro în buzunar”, se alintă antrenorul Antonio Conte, revenit la +6 în Serie A.

Nici Atalanta nu a putut stopa liderul Seriei A să lege încă un succes, al șaptelea. Inter păstrează avantajul de șase puncte față de Milan și lasă impresia unei echipe indestructibile, foarte greu de învins. I-a fost suficient o execuție cadrată (Škriniar 54). „Un șut, apărare, contraatac. Așa-i place lui Conte să câștige!”, a titrat Gazzetta dello Sport, după a zecea victorie la rând pe teren propriu.

Inter, trei fundași cu cel puțin 3 goluri marcate

Nu se mai întâmplase din aprilie 2009, 1-0 cu Udinese (autogol Isla), ca nerazzurrii să se impună atât de cinic. S-au lăsat dominați de trupa lui Gasperini, au suferit și s-au apărat fără să încaseze cartonaș, iar în ultimele șapte etape au primit două goluri. Cifrele Interului sunt însă excepționale.

62 de puncte după 26 de runde. Numai în 2006-2007, cu Mancini pe bancă, a adunat mai multe (70) în era cu trei acordate la victorie - Din mai 2011 nu a mai reușit să câștige de cel puțin zece ori consecutiv pe "Meazza", atunci s-a oprit la 13 în campionat - 18 puncte în nouă dueluri cu primele șapte din clasament, cele mai multe în actualul sezon - Are trei fundași cu minimum trei goluri marcate, Hakimi (6), Škriniar și D’Ambrosio (3). Doar RB Leipzig a mai izbutit performanța în Top 5 campionate ale Europei.

Antonio Conte: „Am creat multe ocazii”

Chiar așa, antrenorul Antonio Conte refuză să se gândească la titlu: „Jumătate de scudetto? Nu, am doar 40 de euro în buzunar! Nu am tras multe șuturi pe poartă, dar ne-am creat multe ocazii. Să nu uităm că am oferit doar două șanse de a înscrie echipei cu al doilea cel mai bun atac”. Azi, Inter împlinește 133 ani și se îndreaptă spre al 19-lea campionat câștigat, după 11 ani de secetă.

  • 63 de goluri a marcat Inter în campionat, cel mai prolific atac. Cu 25 primite, are a doua cea mai ermetică defensivă, după Juventus (21). A reușit cele mai multe victorii, 19 în 26 de etape

VIDEO. Discuție „aprinsă” în studioul GSP Live: „Tu ai ajuns să râzi de Inter?”

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Răsturnare de situație în cazul Colțescu! Avocatul a anunțat azi noua decizie: „Pe principiul «hai să îl executăm pe cel cunoscut»”

Bayern Munchen, pierderi de 100 de milioane de euro din cauza pandemiei de Covid-19!

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close