INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Trădare la Milano! Inter transferă un jucător de la rivala AC Milan

Christian Eriksen. FOTO: Guliver/Getty Images
Christian Eriksen. FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat luni, 21 iunie 2021 14:01 / Actualizat luni, 21 iunie 2021 14:47

Inter Milano încearcă să perfecteze un transfer complet surprinzător în această vară. Campioana en-titre din Serie A s-a înțeles cu turcul Hakan Calhanoglu, mijlocașul rivalei AC Milan.

UPADTE 14:45 - Hakan Calhanoglu semnează cu Inter

Potrivit renumitului jurnalist Fabrizio Romano, Hakan Calhanoglu va semna cu Inter până în iunie 2024! Mijlocașul turc a refuzat propunerea de prelungire a contractului din partea lui AC Milan.

Calhanoglu va efectua vizita medicală marți, 22 iunie.

Știrea inițială - Inter, interesată de Hakan Calhanoglu

Inter vrea să înceapă acest mercato cu o lovitură îndreptată asupra rivalei de-o viață. Gazzetta dello Sport scrie că echipa lui Simone Inzaghi a pus ochii pe Hakan Calhanoglu (27 de ani), mijlocaș pe care îl consideră înlocuitorul perfect pentru Christian Eriksen (29 de ani).

Cum cariera danezul stă sub semnul incertitudinii după clipele dramatice prin care a trecut în urmă cu o săptămână, la EURO 2020, Inter n-a stat prea mult pe gânduri și ar fi întocmit deja o listă cu jucători care să evolueze pe postul danezului - mijlocaș ofensiv.

Hakan Calhanoglu, de la AC Milan la Inter?!

Mutarea chiar are șanse să se materializeze în perioada următoare. Asta și pentru că mijlocașul turc nu reușește să ajungă la o înțelegere cu AC Milan pentru prelungirea contractului. Înțelegerea sa cu „diavolii” expiră la finalul acestei luni, iar cele două părți nu reușesc să cadă de acord în privința unor aspecte de natură financiară. 

Calhanoglu evoluează pentru AC Milan din 2017. În prealabil, a mai îmbrăcat tricoul celor de la Karlsruher SC, Hamburg și Bayer Leverkusen.

35 de milioane de euroe cota de piață a lui Calhanoglu, conform portalului Transfermarkt

Trădare la Milano! Inter transferă un jucător de la rivala AC Milan
Hakan Calhanoglu. FOTO: Guliver/Getty Images

Defibrilator cardiac pentru Christian Eriksen

Christian Eriksen are montat un stimulator cardiac în urma incidentului de la partida cu Finlanda de la Euro 2020. Informația a fost confirmată de Gazzetta dello Sport.

Eriksen s-a prăbușit în minutul 43 al partidei dintre Danemarca și Finlanda, de la Euro 2020. A fost resuscitat chiar pe gazon și dus ulterior cu ambulanța la spital

Citește și alte știri despre Christian Eriksen: 

Christian Eriksen, mesaj de pe patul de spital » „Ce frumos să-l văd râzând!” + UEFA se apără

UPDATE Christian Eriksen a părăsit spitalul » Și-a vizitat colegii și a transmis un mesaj de mulțumire: „Voi fi alături de ei luni!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează