INTERNATIONAL  »  EURO 2020  »  DANEMARCA - BELGIA 1-2

UPDATE Christian Eriksen a părăsit spitalul » Și-a vizitat colegii și a transmis un mesaj de mulțumire: „Voi fi alături de ei luni!”

Mesajul lui Eriksen după partida pierdută de Danemarca în fața Belgiei
Mesajul lui Eriksen după partida pierdută de Danemarca în fața Belgiei

Articol de - Publicat vineri, 18 iunie 2021 19:22 / Actualizat vineri, 18 iunie 2021 19:22

Deși au pierdut și meciul cu Belgia, scor 1-2, danezii au primit laude de la Christian Eriksen (29 de ani) coechipierul aflat pe patul de spital.

UPPDATE 19:29 / Eriksen a părăsit spitalul

Operația la care a fost supus Eriksen a fost un succes. Mijlocașul danez a fost externat din spital, și-a vizitat colegii, apoi s-a îndreptat către casă, unde se va recupera alături de familie.

„Vă mulțumesc pentru sprijinul incredibil pe care mi l-ați oferit. A fost ceva deosebit. Operația a decurs bine, iar eu mă simt ok, date fiind circumstanțele. A fost plăcut să îi revăd pe băieți, mai ales după meciul fantastic pe care l-au făcut contra Belgiei. Nu mai e nevoie să spun asta, voi fi alături de ei luni, contra Rusiei”, a transmis Eriksen. 

Update 14:53

Chiar dacă federația daneză nu a anunțat, Christian Eriksen are deja montat un stimulator cardiac în urma incidentului de la partida cu Finlanda de la Euro 2020. Informația a fost confirmată de Gazzetta dello Sport.

Știrea inițială:

Danezii sunt atât de fericiți că atacantul naționalei lor, Christian Eriksen, a supraviețuit stopului cardiac suferit sâmbăta trecută, la 0-1 cu Finlanda, că au trecut foarte ușor inclusiv peste eșecul cu Belgia (1-2).

După fluierul final al partidei cu „dracii roșii”, oficialii, jurnaliștii și suporterii s-au întors iarăși la decarul naționalei lor, aflat în recuperare, pe un pat de spital. Selecționerul Kasper Hjulmand i-a transmis să stea liniștit, că „noi vom fi mereu cu tine, pentru că vor mai urma câteva săptămâni grele. Și îi vom bătea pe ruși. Nu suntem terminați”.

„Christian ne-a transmis că am fost geniali”

Jurnaliștii au dorit să afle dacă, la final, a vorbit cu Eriksen, iar Hjulmand le-a spus că n-a ajuns în vestiar și nici smartphone-ul nu l-a deschis, ca să-și verifice mesajele.

Dar a intervenit Martin Braithwaite, care le-a dat vestea bună: „Christian ne-a scris un mesaj pe grupul de WhatsApp și am văzut și eu când am ajuns la vestiare. Ne-a transmis că am fost geniali”.

Christian Eriksen a părăsit spitalul » Și-a vizitat colegii și a transmis un mesaj de mulțumire: „Voi fi alături de ei luni!”

Gest superb al lui Lukaku

Un gest superb a făcut și belgianul Romelu Lukaku după fluierul final. Le-a mulțumit personal tuturor jucătorilor danezi și medicilor că i-au salvat colegul și prietenul de la Inter Milano!

Lukaku e o mare personalitate. Cu toți, indiferent în ce echipă jucăm, suntem o mare familie. Marea familie a fotbalului
- Kasper Hjulmand, selecționer Danemarca

4e locul pe care Danemarca îl ocupă în grupa B, fără niciun punct. Șansa vikingilor e că înaintea ultimei etape, Rusia și Finlanda au acumulat doar câte 3 puncte

VIDEO Anghel Iordănescu: „Sunt convins că echipa României ar fi avut o prestație bună la EURO!”

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Revelația Euro juca la 18 ani în naționala Arubei și la o echipă de amatori! Azi e starul Olandei

UEFA amenință Londra: „Mutăm semifinalele și finala Euro la Budapesta dacă nu faceți asta!” „Puskas Arena”, Budapesta

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
magic4ever
magic4ever  •  18 Iunie 2021, 12:48

Danemarca bate 100% pe Rusia care nu joaca nimic...cred ca sunt echipa cu cele mai multe suturi spre poarte si pe poarta de la acest euro...

gicab
gicab  •  18 Iunie 2021, 12:32

Respect Talpan

maistorkokir
maistorkokir  •  18 Iunie 2021, 12:31

danemarca in mod normal ar trebui sa spulbere sbornaia ...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează