INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

„Mai bine nu se putea” » Debut perfect pentru Simone Inzaghi pe banca campioanei Inter

Hakan Calhanoglu a impresionat la debut
Foto:Imago
Hakan Calhanoglu a impresionat la debut Foto:Imago

Articol de - Publicat duminica, 22 august 2021 14:44 / Actualizat duminica, 22 august 2021 15:10

Simone Inzaghi e supermulțumit după debutul perfect al nerazzurrilor, ce încântă prin jocul spectaculos, față de campionatul trecut cu Conte. Noile achiziții conving.

Inter a pornit ca din tun noul campionat și nu a lăsat să se vadă faptul că ar fi slăbit în vară după ce i-a pierdut pe Lukaku și pe Hakimi. A servit un poker cu Genoa (4-0) și i-a scos în față pe cei nou-veniți, dar a și convins prin jocul spectaculos, reprezentând o ruptură față de trecutul campioanei cu Antonio Conte pe bancă. Și diferența putea fi mai consistentă.

Început perfect

„Nu puteam visa la un debut mai bun în fața suporterilor noștri. Am început perfect și eram sigur că vom învinge după entuziasmul și dorința arătate de echipă la pregătiri pentru a-și însuși conceptele noi”, a mărturisit Simone Inzaghi.

Antrenorul adus de la Lazio a pus bazele unei noi ere și i-a lăudat pe jucătorii nou-veniți, Hakan și Džeko, care s-au integrat repede, au livrat fiecare un gol și un assist și au contribuit la alte faze de poartă în recitalul de pe „Meazza”. La care au mai contribuit cu goluri Skriniar și Vidal.

A alergat mult

Hakan Calhanoglu a fost cel mai apreciat de tehnician: „E un jucător foarte bun, îmbină foarte bine calitatea și cantitatea și a alergat atât de mult. Dar ar fi nedrept să vorbim doar despre meritele lui. 

Să nu uităm că nu i-am avut pe Lautaro, pe Alexis Sanchez, Gagliardini și alți câțiva jucători plus un atacant urmărit din mercato. L-am debutat și pe Dumfries și toți vor intra, îi văd motivați la antrenamente”.

Nu l-a uitat nici pe Džeko, înlocuitorul lui Romelu: „Plecarea lui Lukaku a fost neașteptată, dar am găsit o soluție și Edin a arătat ce poate. Mai vreau întăriri în atac, trebuie să ne completăm lotul”. 

Correa ar putea veni de la Lazio, după ce Thuram s-a accidentat în weekend la Gladbach. Mercato e deschis până la sfârșitul lunii.

Citește alte știri despre fotbalul internațional:

Florin Andone revine în La Liga » Spaniolii îi anunță destinația

Anunțul cutremurător al unui fotbalist afgan: „Talibanii m-ar executa pe stadionul național”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează