INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  MERCATO

Update Oficial! Florin Andone a fost prezentat la Cadiz » Primele declarații ale atacantului după revenirea în Spania

Florin Andone a semnat cu Cadiz
Florin Andone a semnat cu Cadiz

Articol de GSP - Publicat marti, 24 august 2021 18:34 / Actualizat marti, 24 august 2021 18:49

Florin Andone (28 de ani), jucătorul lui Brighton, revine în La Liga. Atacantul român a semnat cu Cadiz, sub formă de împrumut și a oferit primele declarații despre transferul la noua echipă.

Andone: „Se simte ca o revenire acasă”

„Ce m-a atras cel mai mult la Cadiz a fost afecțiunea pe care clubul mi-a arătat-o. Poate fi un proiect unde să performez foarte bine. Este o echipă muncitoare, luptătoare, cu multă intensitate. Sunt un jucător muncitor. Am un stil de joc care poate fi de folos. 

Sunt nerăbdător. Să revin în Spania este ca și cum m-aș întoarce acasă. Am crescut în Spania și mereu m-am simțit de aici. Cadiz îmi amintește de Cordoba, pentru că oamenii sunt foarte apropiați și modești. 

Sunt foarte fericit. Vreau să le mulțumesc celor de la Brighton pentru că mi-au permis să vin, dar și medicilor, staffului tehnic, antrenorului și directorului sportiv. Caut liniște și fericire, să ofer ceea ce știu că pot oferi. Nu simt nicio presiune. Știu de ce sunt în stare. 

Mă rog la Dumnezeu să nu mă accidentez. Sper să ajung la nivelul meu, iar dacă voi reuși, ne vom bucura cu toții”, a declarat Florin Andone la conferința de presă.

Cadiz a anunțat oficial transferul lui Andone

Cadiz a anunțat mutarea pe site-ul oficial, precizând că atacantul român a fost împrumutat pentru un sezon de la gruparea din Premier League.

Cadiz și Brighton au ajuns la un acord pentru împrumutul lui Florin Andone până la finalul sezonului. Jucătorul este deja în Cadiz, unde a efectuat vizita medicală. El va fi prezent la antrenamente de marți”, se arată în comunicatul clubului.

Știrea inițială: Florin Andone revine în La Liga. Semnează cu Cadiz!

Cadiz, echipă din prima ligă spaniolă, se afla în căutarea unui atacant care să ajute ofensiva în sezonul tocmai început. Pe radarul andaluzilor a intrat atacantul român Florin Andone, o veche cunoștință a fotbalului spaniol. Florin a evoluat în trecut la CD Castellon, Villarreal B, Atletico Baleares, Cordoba și Deportivo La Coruna.

Potrivit Diario de Cadiz, clubul din La Liga a rezolvat împrumutul atacantului român. Andone va rămâne la Cadiz cel puțin un sezon, andaluzii urmând a avea dreptul de a-l achiziționa definitiv de la Brighton la finalul sezonului 2021/2022. Conform sursei citate, negocierile sunt în stadiu avansat, ultimele lucruri de pus la punct fiind unele minore.

Pentru Florin Andone, mutarea pare a fi una inspirată. Pleacă de la Brighton, o echipă la care ar fi avut puține șanse să se impună în acest sezon, și revine într-un fotbal pe care în cunoaște foarte bine. În Spania a avut cea mai bună perioadă a carierei, înscriind 27 de goluri pentru Cordoba și 18 pentru Deportivo.

Florin Andone: „O să pun în joc aceeași pasiune ca întotdeauna”

Începând din noiembrie 2019, Florin Andone a trăit un coșmar. Atunci se afla la Galatasaray și a suferit o accidentare gravă la genunchi, care l-a ținut departe de teren aproximativ 3 luni. După revenire, s-a accidentat din nou, tot la genunchi, și a fost ținut pe tușă până în acest an.

Acum spune că a trecut peste probleme avute și privește cu nerăbdare spre noul sezon: „Eu am trecut prin tot ce poate însemna infernul unui fotbalist, dar am învins! Tot ce îmi pot dori acum este un an fără accidentări. Asta îmi doresc după tot ce am parcurs în ultima vreme. Iar dacă sunt sănătos, fie că rămân, fie că plec, indiferent de campionat, sigur o să pun în joc aceeași pasiune pe care am avut-o mereu”.

Mesaj pentru Florin Andone: „Îți vom simți lipsa”

Despărțirea Florin Andone - Brighton este certă. Mai ales că Alexis Mac Allister (22 de ani), mijlocaș ofensiv la Brighton, i-a transmis jucătorului român un mesaj pe Instagram. Argentinianul a postat la InstaStory o fotografie în care se află alături de Andone și a scris „mulțumim foarte mult pentru tot, îți vom simți lipsa”.

Oficial! Florin Andone a fost prezentat la Cadiz » Primele declarații ale atacantului după revenirea în Spania
Fotografia postată de Alexis Mac Allister // foto: Instagram

Florin Andone pleacă de la Brighton cu 30 de meciuri jucate pentru formația engleză, în care a înscris 6 goluri.

Citește mai multe știri despre stranieri: 

Probleme medicale pentru Ianis Hagi » Care este starea mijlocașului român

Sergiu Hanca dezvăluie rețeta succesului în străinătate, după ce a înscris primul gol al sezonului: „Am în spate o echipă”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
kensan.gmm
kensan.gmm  •  24 August 2021, 10:27

Imi pare rau ptr el, a fost mancat de acele accidentari groaznice altfel avea un viitor si mai stralucit. In fotbal ai nevoie si de noroc.

kuba
kuba  •  23 August 2021, 20:54

Mult Succes! Și sa revii cât mai repede la Naționala!

dececartonaselegalbenebaneaza
dececartonaselegalbenebaneaza  •  22 August 2021, 15:06

Bravo! Succes!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close