INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  POLONIA

Sergiu Hanca dezvăluie rețeta succesului în străinătate, după ce a înscris primul gol al sezonului: „Am în spate o echipă”

Sergiu Hanca este căpitanul Cracoviei // foto: Imago
Sergiu Hanca este căpitanul Cracoviei // foto: Imago

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 august 2021 10:57 / Actualizat duminica, 22 august 2021 11:08

Sergiu Hanca (29 de ani), jucătorul celor de la Cracovia, a înscris sâmbătă primul gol al sezonului, în meciul cu Jagiellonia, scor 2-1.

În minutul 62, din pasa lui Marcos Alvarez, fostul dinamovist a majorat scorul la 2-0 pentru gazde. A șutat din prima, la capătul unei curse în banda dreaptă, iar în final Cracovia s-a impus cu 2-1 în runda #5 a campionatului din Polonia. Sergiu a fost schimbat în minutul 88.

Hanca evoluează la Cracovia din ianuarie 2019, când polonezii l-au transferat în schimbul a 60.000 euro. Între timp a devenit căpitanul echipei și a câștigat două trofee, o cupă și o supercupă. Întrebat care este rețeta succesului în străinătate, Hanca a spus că lucreză cu o echipă numeroasă pentru a se dezvolta continuu.

Weekend plin pentru stranieri » Sergiu Hanca, reușita victoriei + Răzvan Marin, assist în Serie A
LIVEBLOG
Weekend plin pentru stranieri » Sergiu Hanca, reușita victoriei + Răzvan Marin, assist în Serie A

Sergiu Hanca, despre succesul pe care-l are pe Cracovia: „Lucrez cu o grămadă de oameni”

„La mine există o singură rețetă: muncă, muncă și iar muncă. E o situația mai complexă, eu am în spate o echipă cu care lucrez, care are grijă de mine pe toate planurile. Am un nutriționist care-mi face în fiecare săptămână programul alimentar, lucrez cu mental coach, o am pe soția mea lângă mine care mă ajută. 

Am preparator fizic personal, fizioterapeut, o grămadă de oameni cu care lucrez, care mă ajută să progresez, să devin cât mai bun și să-mi fac jobul la intensitate maximă.

Financiar sunt la cel mai stabil club din Polonia, foarte organizat, avem toate condițiile de performanță. Nu a fost o zi de întârziere a salariilor, sunt bonusurile la zi, antrenorului nu i se impun decizii. El transferă, tot ce se întâmplă la club ține de el.

Mai am încă 4 ani contract. La început mi-a fost foarte greu, e foarte diferit fotbalul de aici față de cel din România. Trebuia să muncesc zi de zi mai mult, aveam dor de casă, de familie, la început nu a fost ușor. Apoi mi-am pus niște targeturi și obiective, am spus că trebuie să dovedesc, că pot, și de atunci mi-am urmat planul”, a spus Hanca, la emisiunea „DigiSport Matinal”.

VIDEO. Golul lui Sergiu Hanca în Cracovia - Jagiellonia

Citește mai multe știri despre stranieri:

Alex Mitriță, deturnat din drumul spre Craiova de un român? Detalii despre posibila destinație a jucătorului

Rangers i-a stabilit un nou preț lui Ianis Hagi » Suma pentru care mijlocașul român poate părăsi campioana Scoției

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
pain89
pain89  •  22 August 2021, 12:11

reteta lui este cam falimentara ca echipa lui e pe 15 din 18 si abia s-a salvat de la retrogradare sezonul trecut, in loc sa avem jucatori care se bat la trofee numim succes o echipa care se chinuie sa ramana in prima liga

Vezi toate comentariile (1)
Comentează