INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SCOȚIA

Rangers i-a stabilit un nou preț lui Ianis Hagi » Suma pentru care mijlocașul român poate părăsi campioana Scoției

Ianis Hagi
Foto:Imago
Ianis Hagi Foto:Imago

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 august 2021 14:45 / Actualizat sambata, 21 august 2021 15:04

Rangers i-a fixat prețul lui Ianis Hagi, după ultimele prestații ale internaționalului român.

Fotbalistul român a avut oferte concrete, de la Sevilla, Lazio și Galatasaray, însă scoțienii le-au refuzat pe toate. Primele două formații au oferit câte 6 milioane de euro în schimbul lui Ianis Hagi, în timp ce turcii au pus pe masă 4 milioane de euro.

Rangers a cerut 11 milioane de euro în schimbul mijlocașului român, transferat în vara trecută pentru 3,5 milioane de euro, de la Genk.

Acum, scoțienii s-au decis să scadă din suma cerută pentru Ianis. Rangers ar fi dispusă să accepte și o ofertă de 8 milioane de lire sterline, adică aproximativ 9,3 milioane de euro.

Rangers ar putea fi forțată să îl vândă pe Ianis Hagi pentru o sumă mai mică decât cea pe care o cere acum pentru a-și echilibra bugetul după eliminarea din Champions League. O ofertă de 8 milioane de lire pentru Ianis ar fi prea bună pentru a fi refuzată”, scriu cei de la Football Insider.

Ianis Hagi, lăudat de Steven Gerrard

Steven Gerrard a lăudat atitudinea pe care internaționalul român o are atât la antrenamente, cât și pe terenul de joc, și îi prevede un viitor strălucitor.

„Cred că Ianis a fost foarte bun în majoritatea momentelor meciului cu Alashkert. A avut o perioadă de pregătire intensă și traversează un moment fantastic. A suferit acea accidentare în meciul cu Livingston, iar asta l-a tras puțin înapoi, dar pare că este într-o continuă creștere, de la an la an. 

Este profesionistul suprem. Vrea să învețe, să se dezvolte, să devină tot mai bun. Toți suntem conștienți de moștenirea sa. Are un tată legendar, iar el vrea să îi calce pe urme. Nu vrem să punem presiune pe el, dar avem multe dovezi ale profesionalismului său. Iubește fotbalul și vrea să ajungă în top!

Este o plăcere să lucrezi cu el și să îi urmărești dezvoltarea, pas cu pas. Devine tot mai puternic, s-a adaptat complet ligii. Dacă rămâne sănătos îl va aștepta un sezon foarte bun”, a declarat Steven Gerrard, conform The Scotsman.

Ianis Hagi, om de bază pentru Rangers în noul sezon

Ianis Hagi are un start foarte bun de sezon la Rangers a evoluat în 4 partide și a înscris deja două goluri. A contribuit și cu un assist. 

Prestațiile bune din stagiunea precedentă, când a fost cel mai bun pasator din prima ligă a Scoției, i-au crescut serios cota. Conform transfermarkt, în acest moment valorează 6,5 milioane de euro.

Citește alte știri despre fotbalul internațional:

Alex Mitriță, deturnat din drumul spre Craiova de un român? Detalii despre posibila destinație a jucătorului

Reacția presei din Italia după golul lui Dennis Man la primul meci în Serie B: „N-are ce căuta în liga a doua”

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (3)
dobrin
dobrin  •  21 August 2021, 17:29

Chiar nu mai inteleg managementul lui Rangers. Mai deunazi citeam pe GSP ca a fost cel mai bun de pe teren in meciul cu faimoasa echipa de liga a doua scotiana... stati asa sa caut pe Google cum se scrie... gata am gasit: Dunfermline Athletic. Si acum vor sa scape de el?

rocky5
rocky5  •  21 August 2021, 16:36

Doar numele e de el, nu va da nimeni nimic! Vor rămâne scotienii cu el pe cap, forever and ever, ca sa fiu si pe înțelesul lor!

gallant.brigada.alcatraz
gallant.brigada.alcatraz  •  21 August 2021, 15:21

Nu intenționez să fiu hater dar s-ar putea să fiu catalogat astfel de către fanaticii sportivilor români ajunși prin străinătate. Presa l-a transferat pe acest copil și a căutat de-alungul timpului articolele unor site-uri dubioase din Scoția unde era menționat, făcând aici articole glorificatoare și de elogiere în căutarea diferențierii de restul jucătorilor ce nu au avut norocul de a purta prin moștenire numele Hagi. Sunt sigur că românii nu-l urăsc pe Ianis Hagi ci blamează în fapt modul penibil al presei prin care încearcă să-l facă notoriu. Lăsați copilul să vorbească prin jocul în teren, prin transferurile palpabile, prin sumele ce se vor plăti pe el, etc. Altfel, prin studiouri și birouri inoculați ideea unui viitor star românesc cu șanse la balonul de aur (a spus-o chiar Hagi Sr.), viitorului fotbalist grandios al României când în realitate la 22 de ani încă joacă la Rangers și valorează 6.000.000 euro. Mai usor cu laudele și transferurile, până nu se concretizează. De aia i s-a atribuit termenul de „faianțar” pentru că momentan nu se apropie de ceea ce cosmetizează presa.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează