INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  MERCATO

Alex Mitriță, deturnat din drumul spre Craiova de un român? Detalii despre posibila destinație a jucătorului

Alexandru Mitriță, la New York City FC // foto: Imago
Alexandru Mitriță, la New York City FC // foto: Imago

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 august 2021 14:13 / Actualizat sambata, 21 august 2021 14:17

Alexandru Mitriță (26 de ani), jucător care aparține de New York City FC, ar fi dorit de PAOK Salonic, echipa antrenată de Răzvan Lucescu (52).

Zilele trecute, Alexandru Mitriță s-a despărțit de echipa saudită Al Ahli, la care ar fi trebuit să evolueze până în ianuarie 2022. Fotbalistul român este în continuare legat de New York City FC, clubul care l-a cumpărat de la Universitatea Craiova, cu care mai are contract până în iulie 2022.

Alexandru Mitriță, la PAOK?

S-a discutat intens despre o revenire a lui Mitriță în Bănie, dar acum o nouă pistă a apărut pentru Alex. Ziarul Forza, din Grecia, a scris în ediția tipărită de astăzi despre interesul echipei din Salonic pentru Mitriță.

Potrivit sursei citate, alb-negrii caută o extremă, iar Alexandru Mitriță a fost identificat drept soluția ideală. Mai ales că Răzvan Lucescu, antrenorul lui PAOK, îl cunoaște destul de bine pe Mitriță. Cei doi au fost adversari în Arabia Saudită: Lucescu jr. o antrena pe Al Hilal, Mitriță evolua la Al Ahli.

Se întoarce Alexandru Mitriță la Universitatea Craiova?

Dacă nu se ajunge la o înțelegere cu PAOK, atunci Mitriță ar putea reveni la Universitatea Craiova, clubul care l-a vândut americanilor în februarie 2019.

Speculațiile au fost întreținute în ultimele zile chiar de jucătorul însuși, care a postat deunăzi un leu pe rețelele de socializare. Iar leul, se știe, e pe emblema juveților.

La rându-i, Ivan Martici, bunul său prieten, fost coechipier la olteni, a crescut pulsul suporterilor, cu o postare în italiană, sub mesajul de mulțumire adresat de Mitriță saudiților: „Și acum acasă, no?”

Se pare că negocierile pentru întoarcerea "Piticului" în Bănie sunt pe drumul cel bun. Multă vreme s-a vorbit despre un împrumut, doar până-n ianuarie, dar adevărata lovitură ar fi și o opțiune pentru un transfer definitiv, în condițiile în care, în februarie, mijlocașul intră în ultimul an de contract cu americanii.

„Pe Alex nu-l interesează salariul. Însă New York City va decide ce se va întâmpla cu jucătorul, au investit în el. Alex ar veni și fără bani la noi, însă e foarte greu să ajungă la Universitatea Craiova în perioada următoare. Deși noi ni-l dorim, iar el vrea să revină”, a declarat Mihai Rotaru, finanțatorul „alb-albaștrilor” în emisiunea „Liga Digi Sport”.

Citește mai multe știri despre stranieri: 

Răzvan Lucescu, surprins de egalul scos de echipa sa cu Rijeka: „Trebuia să fie 4-1”

Reacția presei din Italia după golul lui Dennis Man la primul meci în Serie B: „N-are ce căuta în liga a doua”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (24)
raikkonen79
raikkonen79  •  21 August 2021, 18:01
Postat de gallant.brigada.alcatraz pe 21 August 2021, 16:50

Pentru că este FCSB-ist, pe cale de consecință este irațional, urmează tot ce-i declară stăpânul.

Cred ca e mult mai probabil ca dumneata sa nu poti face abstractie de faptul ca un jucator a jucat la FCSB decat ca eu sa laud aiurea jucatorii ce au trecut pe acolo.

raikkonen79
raikkonen79  •  21 August 2021, 17:41
Postat de rocky5 pe 21 August 2021, 16:41

Dar Man de ce nu e eșec confirmat? A ajutat cu brio la retrogradarea echipei ce s-a păcălit platind bani aiurea pe el, iar acum ajută la menținerea ei in serie B!

Pentru ca nu s-a intors acasa sau nu a fost imprumutat la echipe mai slabe, cazul celor enumerati. Cred ca era nevoie de ceva mai mult decat prezenta lui 10 etape, pentru ca parma sa se fi salvat. Parerea mea e ca Man e cel mai inzestrat.

kuba
kuba  •  21 August 2021, 17:18
Postat de observator_federal pe 21 August 2021, 17:06

"Prăzar" nu există în limba română, încearcă să o înveți corect! Mitriță și Mihăilă au ajuns cu foarte mare greutate la Națională, lor opunându-li-se întreaga suflare jurnalistică "de specialitate", cea care "a mizat totul" pe un fotbalist fecesebist cu permis auto de Ucraina... Comportamentul presei față de cei doi fotbaliști craioveni cu calități excepționale, pe lângă că a fost exemplificarea concretă a expresiei "a avea orbul găinilor", a mai si oferit proba lipsei de profesionalism și de moralitate când s-a recurs la murdarul linșaj mediatic la care a fost expus Mitriță sau la ascunderea cu premeditare a junelui Mihăilă în spatele "cultului personalității" dedicat lui Dennis Man. Hal de presă, se pare că pentru ea interesul național pălește în fața intereselor famigliei George Becali...

Îți place rachiul nea Marcele :)))) Matriță, MAN și Mihăilă sunt slabi, dovada nivelul la care joaca! Cât despre Naționala României arată precum CS Mogoșoaia Blu Lionîs! Zero!

Vezi toate comentariile (24)
Comentează