INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PAOK - RIJEKA 1-1

Răzvan Lucescu, surprins de egalul scos de echipa sa cu Rijeka: „Trebuia să fie 4-1”

Articol de - Publicat vineri, 20 august 2021 12:29 / Actualizat vineri, 20 august 2021 12:58

Răzvan Lucescu (52 de ani) dă vina pe ratările echipei sale din meciul terminat la egalitate dintre PAOK și Rijeka, scor 1-1 și crede că, la fel ca în turul precedent, va câștiga și se va califica în manșa secundă, acum însă în deplasare.

PAOK a evitat eșecul în play-off-ul Conference League cu Rijeka printr-un autogol venit în prelungiri (1-1), iar Răzvan Lucescu rămâne încrezător că echipa sa va juca în grupele competiției. La fel cum s-a întâmplat în turul anterior preliminar cu Bohemians, când grecii au pierdut (1-2) la Dublin, verdictul se va da tot în manșa secundă.

Răzvan Lucescu recunoaște că a pierdut controlul

„Meciul a avut două părți complet diferite, în prima repriză am suferit, adversarul ne-a presat și ne-a surprins pe un contraatac și apoi am pierdut controlul.

Le-am spus jucătorilor că la început lucrurile nu vor merge perfect, dar rezultatele vor veni dacă lucrezi bine, îți schimbi filozofia și găsești strategia potrivită de joc. E o chestiune de încredere, nu neapărat individuală, să-și setezi clar obiectivele și să ai dorință să învingi. 

Așa a fost și în primul meu mandat la PAOK, cu fluctuații de rezultate. Ne cream ocazii, însă nu marcam. Lucrurile se vor schimba treptat", a explicat antrenorul român.

Răzvan Lucescu, PAOK: „Respect adversarul"

Luce jr a văzut și partea plină a paharului: „În repriza secundă am dominat, am avut o mulțime de oportunități să înscriem și am egalat dintr-o fază fixă pe final. Nu vreau să vorbesc despre rezultat, oricum nu mai contează dublu golul primit acasă. Am comis o greșeală și am avut și puțin ghinion. Mai e un meci și vom merge în Croația să ne calificăm. Va fi un joc dificil pentru ambele echipe. Eu nu vreau să ofensez pe nimeni, ne respectăm adversarul, dar cred că meritam să câștigăm clar acum, cu 3-1 sau 4-1".

Citește și alte știri despre stranieri:

Ianis Hagi băgat în ședință de Sterven Gerrard după victoria la limită cu Alașkert

Florin Andone, despre accidentarea suferită anul trecut: „Am trecut prin tot infernul unui fotbalist, dar am învins!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
risc_mix
risc_mix  •  20 August 2021, 15:11

Ce penibili sunt indivizii astia care facdeclaratii d'astea sforaitoare. Ca trebuia sa fie 3-0, 5-0, 7-0, etc. Pai de ce n-a fost ba 4-1 si a fost doar 1-1? Ca sunteti prosti. Astfel de declaratii nu va avantajaza deloc. Din contra, arata lipsa de profesionalism, arata ca sunteti niste impostori daca aveti nevoie de 10 ocazii ca sa dati un gol. Adevaratii ,,meseriasi'' dau un gol din max doua ocazii.

1566178743642986
Vlad Hartea  •  20 August 2021, 14:54

A inceput si asta ca taica-sau !! Se plange de orice si considera ca echipa lui trebuia sa dea vreo 5-6 goluri !! Realitatea scrisa pe tabela ne arata ca nu au fost capabili nici macar sa marcheze un gol !!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează