INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ANGLIA

Florin Andone, despre accidentarea suferită anul trecut: „Am trecut prin tot infernul unui fotbalist, dar am învins!”

Florin Andone
Florin Andone

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 august 2021 11:43 / Actualizat vineri, 20 august 2021 13:49

Florin Andone (28 de ani) a povestit despre perioada dificilă prin care a trecut, după accidentările groaznice suferite la genunchi în ultimii ani.

Atacantul lui Brighton a revenit după accidentarea din iunie anul trecut de la genunchi și a oferit primele declarații despre perioada în care a fost indisponibil, și ce obiective are pentru noul sezon.

„Abia acum pot să spun că sunt bine! Chiar bine! Pentru că pot să mă pregătesc zi de zi, am participat la absolut fiecare antrenament la Brighton. Nu am vreun program special pe care să îl urmez în prezent, mă duc zilnic la sală ca să mă mențin într-o formă cât mai bună și atât. Eu am trecut prin tot ce poate însemna infernul unui fotbalist, dar am învins! 

La început, totul mi s-a părut diferit. Știu că cel mai important pentru mine acum e să adun minute în teren, să ajung iar la capacitate 100% și din punct de vedere al randamentului. Genunchiul e bine. O să fie un sezon bun, sunt sigur de asta!

Gândește-te că am lucrat vreo 8 luni, zi de zi, împreună! Îmi e tare dor de gol! Și vreau să revin cât mai rapid cu putință cel puțin la nivelul cu care am obișnuit fanii de la club și de la națională”, a spus Andone pentru PlaySport.

Florin Andone, un singur obiectiv pentru noul sezon

Andone a dezvăluit ce obiectiv are în noul sezon de Premier League:

„Tot ce îmi pot dori acum este un an fără accidentări. Asta îmi doresc după tot ce am parcurs în ultima vreme. Iar dacă sunt sănătos, fie că rămân, fie că plec, indiferent de campionat, sigur o să pun în joc aceeași pasiune pe care am avut-o mereu”, a mai precizat atacantul pentru sursa citată.

Citește alte știri despre fotbalul internațional:

„Diferit faţă de cluburile la care am jucat” » Dragoș Nedelcu le-a spus nemților ce l-a uimit la fotbalul din Germania

Ștefan Radu a semnat! Comunicatul oficial

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează