INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Reacția presei din Italia după golul lui Dennis Man la primul meci în Serie B: „N-are ce căuta în liga a doua”

Dennis Man
Foto:Imago
Dennis Man Foto:Imago

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 august 2021 12:49 / Actualizat sambata, 21 august 2021 13:30

Dennis Man (22 de ani) a marcat un gol în remiza obținută de Parma pe terenul lui Frosinone, scor 2-2, în prima etapă din Serie B.

Parma a început ezitant meciul de pe „Stadio Benito Stirpe”. Gazdele au asediat poarta veteranului Buffon în primele 30 de minute, reușind să puncteze prin Zerbin, în minutul 31. 

Contrar cursului jocului, Parma a egalat prin Tutino, în minutul 41. Imediat după pauză a ieșit la rampă și Dennis Man. Juan Brunetta, pasator decisiv și la primul gol, l-a găsit ideal în careul advers, iar internaționalul român a reluat elegant pe lângă portarul advers.

La finalul partidei, jurnaliștii italieni au lăudat prestația lui Dennis Man, de la primul meci al său în Serie B și au ajuns la concluzia că internaționalul român „a arătat ca un jucător ce nu are ce căuta în liga a doua”. 

De asemenea, internaționalul român a fost notat cu nota 6.5,  a doua cea mai mare a meciului după cea a lui Brunetta (7).

A fost lucid în fața porții și a marcat golul de 2-1. În prima repriză, a părut să joace mai mult rolul pasatorului și a făcut și faza defensivă. A jucat bine cât l-au ținut picioarele”, au scris cei de la Forza Parma. 

Man a fost nervos în prima repriză, dar în a doua a schimbat vitezele și a adus golul de 2-1 pe contraatac. În unele momente a arătat ca un jucător ce nu are ce căuta în liga a doua”, au notat și cei de la Parma Live.

Preț uriaș pentru Dennis Man

Chiar dacă evoluțiile bune l-au adus deja în atenția unor cluburi importante din Serie A și nu numai, Parma nici nu concepe să-l cedeze pe Dennis Man în viitorul apropiat. 

Potrivit agentului său, oficialii grupării din Serie B sunt dispuși să demareze negocierile doar în cazul unei oferte de cel puțin 20 de milioane de euro.

„Am avut ofertă de la Rennes pentru Man, clubul plătea 11 milioane de euro, președintele nu a vrut să vorbească. Am avut ofertă din Emiratele Arabe Unite, 2 milioane pentru un împrumut.

Păi îl împrumut doi ani și ce face? Pentru Mihăilă, la fel, împrumut cu opţiune de cumpărare. La fel, au spus că numai de la 20 de milioane în sus se discută Copiii Parmei sunt Man și Mihăilă. 

Nu a vrut să vorbească la oferta de 11 milioane, vorbea doar în cazul unei oferte de minim 20 de milioane de euro. Preşedintele clubului, care e un american foarte bogat, mi-au spus: »De la 20 de milioane de euro în sus ne anunţi şi probabil stăm de vorbă dar, în principiu, nu se mişcă de aici. Sunt copiii mei.

Preşedintele ţine foarte mult la ei şi le-a dat contracte bune. E atât de încântat şi de Man, şi de Mihăilă. Când îl vezi cum jubilează când dau câte un gol… Când un om are bani, îşi permite să facă orice”, spunea Giovanni Becali.

Citește alte știri despre fotbalul internațional:

Clubul din Premier League care a cheltuit cel mai mulți bani în această vară: 5 transferuri, deși nu joacă în Europa

Steven Gerrard, dat pe spate de Ianis Hagi: „Este profesionistul suprem! O plăcere să lucrezi cu el și va ajunge în top!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (12)
elgabri
elgabri  •  21 August 2021, 17:27
Postat de adrianciprian pe 21 August 2021, 14:10

Man e un fotbalist bunicel.

De ce jignesti fotbalistii ??

albalbastru72
albalbastru72  •  21 August 2021, 15:42

Dupa articolul asta nici un kilogram de lamiie nu face sa-ti dispara greatza.

853246084756615
Marcel Popa  •  21 August 2021, 15:26

Vai de ei ,cei mai puturosi fotbalisti rumanii sant.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează