INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SCOȚIA

Steven Gerrard, dat pe spate de Ianis Hagi: „Este profesionistul suprem! O plăcere să lucrezi cu el și va ajunge în top!”

Steven Gerrard (41 de ani), antrenorul lui Rangers, a vorbit la superlativ despre Ianis Hagi (22 de ani).
Steven Gerrard (41 de ani), antrenorul lui Rangers, a vorbit la superlativ despre Ianis Hagi (22 de ani).

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 august 2021 19:45 / Actualizat vineri, 20 august 2021 20:02

Steven Gerrard (41 de ani), antrenorul lui Rangers, a vorbit la superlativ despre Ianis Hagi (22 de ani). 

Ianis Hagi a fost unul dintre cei mai buni jucători ai lui Rangers în victoria cu Alashkert, scor 1-0, din turul play-off-ului pentru grupele Europa League. Steven Gerrard a lăudat atitudinea pe care internaționalul român o are atât la antrenamente, cât și pe terenul de joc, și îi prevede un viitor strălucitor. 

Steven Gerrard, declarații măgulitoare despre Ianis Hagi

„Cred că Ianis a fost foarte bun în majoritatea momentelor meciului cu Alashkert. A avut o perioadă de pregătire intensă și traversează un moment fantastic. A suferit acea accidentare în meciul cu Livingston, iar asta l-a tras puțin înapoi, dar pare că este într-o continuă creștere, de la an la an. 

Este profesionistul suprem. Vrea să învețe, să se dezvolte, să devină tot mai bun. Toți suntem conștienți de moștenirea sa. Are un tată legendar, iar el vrea să îi calce pe urme. Nu vrem să punem presiune pe el, dar avem multe dovezi ale profesionalismului său. 

Iubește fotbalul și vrea să ajungă în top! Este o plăcere să lucrezi cu el și să îi urmărești dezvoltarea, pas cu pas. Devine tot mai puternic, s-a adaptat complet ligii. Dacă rămâne sănătos îl va aștepta un sezon foarte bun”, a declarat Steven Gerrard, conform The Scotsman

Ianis Hagi, om de bază pentru Rangers în noul sezon

Ianis Hagi are un start foarte bun de sezon la Rangers a evoluat în 4 partide și a înscris deja două goluri. A contribuit și cu un assist. 

Prestațiile bune din stagiunea precedentă, când a fost cel mai bun pasator din prima ligă a Scoției, i-au crescut serios cota. Conform transfermarkt, în acest moment valorează 6,5 milioane de euro.

VIDEO Ianis Hagi, analizat de fostul internațional Ianis Zicu: „Are calități la un nivel foarte înalt”

Citește și alte știri din fotbalul european: 

Răzvan Lucescu, surprins de egalul scos de echipa sa cu Rijeka: „Trebuia să fie 4-1”

Fanii sunt furioși! Puma a scos sigla echipelor de pe noile tricouri » Situație jenantă în Europa League + Dortmund a refuzat echipamentul!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
robotucigas
robotucigas  •  21 August 2021, 10:17

În România pana nu vor obliga cluburile sa aducă la acești copi săli de forță, medici care sa le ridice încrederea când cad psihic. Le trebuie mare încredere, nu ca da în gol din întâmplare și este mare vedetă. Fotbalul pana în 90 era profesionist. Acuma este mai mult amator, dacă am ajuns sa ne fie frica de echipe cu pescari zingineri și alți muncitori în formație. Oameni buni, jucători de azi fumează în draci, beau în draci. Și conducerea vine și spun ca au super jucători. Pai Ronaldo nu bea colo, iar ai noștri cine știe ce mai fac. Iar Hagi al mic este în fel de Elodia în fotbal. Fotbalistul pierdut care se crede marea noastră vedetă dsr mai mult frecând banca. Și eu pot sa stau pe bancă, toți putem face asta

vasileroaita
vasileroaita  •  21 August 2021, 09:06

Gerrard ne spuna asta saptamanal. Dar nu precizeaza cand se va intampla minunea! Si timpul trece... Azi-maine il vedem pe Ianis la old-boys...

fibra
fibra  •  21 August 2021, 08:44

E posibil sa joace ceva "Printul" intr-un campionat cam de nivelul prapaditului nostru.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează