INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MLS

VIDEO Cu Messi pe teren, Inter Miami a ratat play-off-un în MLS » Urmează aproape 5 luni de pauză pentru starul argentinian

Articol de - Publicat duminica, 08 octombrie 2023 07:39 / Actualizat duminica, 08 octombrie 2023 09:59

Cu Lionel Messi pe teren din minutul 55, Inter Miami a fost învinsă pe teren propriu, 0-1, de Cincinnati, și nu mai are șanse să prindă play-off-ul în MLS.

Inter Miami mai avea doar speranțe matematice la play-off înainte de duelul cu FC Cincinnati, echipa de pe primul loc. După această înfrângere, trupa lui Messi, Busquets și Alba este ieșită din calcule.

Drăgușin și Pușcaș, implicați în cel mai nebun meci al sezonului! Cu ambii portari eliminați, Giroud l-a blocat fantastic pe atacantul „tricolor” » Era minutul 104
GENOA - AC MILAN 0-1
Drăgușin și Pușcaș, implicați în cel mai nebun meci al sezonului! Cu ambii portari eliminați, Giroud l-a blocat fantastic pe atacantul „tricolor” » Era minutul 104

Cu două meciuri rămase de jucat, Inter Miami este pe 14 (din 15), cu 33 de puncte în 32 de etape. Echipa lui Tata Martino este la 7 puncte de ultimul loc care duce în play-off.

Inter Miami a ratat play-off-ul în MLS

Prima repriză a fost una echilibrată. Ambele formații și-au creat ocazii, dar niciuna nu a marcat. După pauză, Inter Miami a forțat, iar în minutul 55 a fost introdus Lionel Messi, care a ratat ultimele partide din cauza unei accidentări.

Prezența starului argentinian nu a ajutat-o pe Inter Miami, tot FC Cincinnati având ocaziile importante. Iar, în minutul 78, Barreal a dat lovitura. A marcat cu un șut de la 11 metri, după o respingere a portarului, și a stabilit scorul final.

Pentru Inter Miami urmează acum încă două meciuri, ambele cu Charlotte (19 și 22 octombrie). După aceea, în MLS începe play-off-ul, iar trupa lui Messi va reîncepe meciurile oficiale abia la finalul lunii februarie sau la începutul lunii martie.

VIDEO Rezumatul meciului Inter Miami – FC Cincinnati

Lionel Messi înapoi la Barcelona?

Lionel Messi ar putea reveni la Barcelona sub formă de împrumut. Cotidianul Sport lansează această știre și precizează că starul argentinian ar putea profita de pauza competițională, așa cum au făcut-o Beckham și Henry în trecut.

David Beckham a fost împrumutat de LA Galaxy la Milan în ianuarie 2009 și apoi în ianuarie 2010, câte o jumătate de sezon, iar Thierry Henry s-a transferat de la New York Red Bulls la Arsenal în ianuarie 2012, sub aceeași formulă, tot spre finalul carierei.

Citește și: 

Gerard Pique atacă decizia guvernului: „Mulțumim că ne-ați dat afară din țară!”

Șumudică nu se dezminte » Recital și după eșec, atac la clubul lui Erdogan: „Nu i-am văzut pe teren! Vreau să întreb și eu ceva”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
dobrin
dobrin  •  09 Octombrie 2023, 22:05

Are timp sa traga o tura si pe la arabi pana se reia campionatul :)))

traian_v
traian_v  •  09 Octombrie 2023, 18:47

Nu e drept. Tii omul degeaba, neplatit 5 luni?

valihaita
valihaita  •  09 Octombrie 2023, 15:54

Messi a venit destul de tarziu pentru a mai califica pe Inter Miami in play-off-ul MLS .

Vezi toate comentariile (7)
Comentează