INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INTER MILANO

Inter Milano vrea să scape de un fotbalist, pe care a dat 26 de milioane de lire sterline! Arsenal și Chelsea au intrat în alertă pentru a-l transfera

Gabriel Barbosa, foto: Gulliver/gettyimages.com
Gabriel Barbosa, foto: Gulliver/gettyimages.com

Articol de George Titus AlbulescuJURNALISPORT - Publicat joi, 10 noiembrie 2016 12:33

Atacantul brazilian Gabriel Barbosa, care a fost cumpărat în luna august 2016 de către Inter de la clubul Santos, a jucat doar 16 minute în acest început de sezon, ceea ce îi determină pe ”nerazzurri” să-l împrumute.

În vârstă de 20 de ani, Gabigol a evoluat în naționala Braziliei la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, el fiind considerat unul dintre cei mai talentați jucători, înainte de a semna cu formația de pe ”San Siro”, un contract pe 5 ani.

Acum, conform informațiilor apărute în Calcionews24, clubul din Serie A ar vrea să-l împrumute pe fotbalist.

Două mari cluburi din Premier League, Arsenal și Chelsea și-au manifestat interesul pentru atacant, dar trebuie să facă față concurenței cu Barcelona, informează The Sun.

Catalanii l-au urmărit pe Gabigol, încercând să-l aducă pe ”Nou Camp”, alături de conaționalul său Neymar.

Echipa spaniolă a anunțat că ar fi avut prima opțiune de cumpărare a lui, datorită unei clauze introduce în contractul de achiziționare de la Santos, a lui Neymar din 2013.

Dar, clubul brazilian l-a vândut lui Inter, riscând să fie dat în judecată de Barcelona.

Totuși, noul antrenor al ”nerrazzurilor” Stefano Pioli l-ar putea încerca în echipa milaneză, care se află pe locul 9 în Serie A, la 13 puncte distanță de liderul Juventus.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (1)
nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  10 Noiembrie 2016, 13:40

s-a observat cu ochiul liber la Rio ca nu are valoare! dar... banii trebuie sa circule...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează