INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SERIE A

Inter Milano vrea titlul! Un star de la Bayern este 99% la Milano + nerazzurrii visează la cel mai bun mijlocaș din lume

foto: reuters
foto: reuters

Articol de - Publicat miercuri, 01 august 2018 11:48

Acord cu Bayern Munchen: chilianul Vidal vine pe ”Meazza” împrumut cu obligație de cumpărare. Inter plătește 20 de milioane.

Afacerea e aproape încheiată. 99%, anunță Gazzetta dello Sport. Arturo Vidal, 31 de ani, va semna pe 3 sezoane cu Inter Milano. Nu va fi însă transfer definitiv de la început. Împrumut cu obligație de cumpărare, pentru 20 de milioane de euro.

Cum contractul chilianului se încheie pe 2019, împrumutul ar fi fost imposibil, pentru că la sfârșitul stagiunii ar fi devenit jucător liber și ar fi putut pleca gratis. Au apelat la un truc. Vidal activează clauza de prelungire, semnează cu Bayern până în 2020, dar nu mai evoluează nicio clipă pe "Allianz Arena". Astfel, Inter îl achiziționează respectând regulamentul de transfer.

Colonie croată

În același timp, a apărut la Milano zvonul că nerazzurrii se gândesc la Modrici. După Perišici, Brozovici și Vrsaljko, noul fundaș dreapta, s-ar forma o colonie croată pe "Meazza", condusă chiar de căpitanul vicecampionilor mondiali.

Dar visul este foarte departe. Potrivit Gazzetta dello Sport, chiar dacă Balonul de Aur al turneului final ar vrea să se despartă de Real, clubului italian i-ar fi aproape imposibil să plătească zeci de milioane de euro acum pentru Modrici. 

4.500.000 €va fi salariul anual net al lui Arturo Vidal la Inter

 Vrsaljko, înlocuit cu Arias: 11 milioane

După ce s-a despărțit de Vrsaljko, plecat la Inter pentru 24 de milioane de euro (6,5 milioane împrumut, plus 17,5 milioane transfer definitiv), Atletico Madrid acoperă golul lăsat de croat cu Santiago Arias. Fundașul dreapta columbian, adus de la PSV Eindhoven și care a semnat un contract pe 5 sezoane, costă clubul iberic 11 milioane de euro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
vlad.dracul.
vlad.dracul.  •  01 August 2018, 16:18

Lucrurile încep să arate bine pentru Inter, era şi cazul după atâta amar de ani... Totuşi, n-aş fi de acord cu aducerea lui Modric, deja e la capătul drumului, mai degrabă Rakitic ar reprezenta un plus pentru echipă.

10211567639767754
Andrei Curpan  •  01 August 2018, 14:42
Postat de drughi009 pe 01 August 2018, 13:57

titlul ,adica locul 3 ............... o echipa de 2 lei inter ca si cealalta miz]erie din milano ac chinezarie milan

Poate ajunge pe 3, dar nu mi se pare o echipa de 2 lei, icardi a facut cele mai multe goluri in campionat anul trecut, perisic, Brozovic e Vrsaljko vice campioni mondiali, skriniar unul dintre cei mai promițători jucatori din lume pe postul sau, impreuna ci De Vrij au cred cea mai buna defensive din Italia, plus Nainggolan la misticul terenului, Asamoah pe banda, poți sa spui ce vrei dar bu ca e o echipa de doi lei

drughi009
drughi009  •  01 August 2018, 13:57

titlul ,adica locul 3 ............... o echipa de 2 lei inter ca si cealalta miz]erie din milano ac chinezarie milan

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close