INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  NEGOCIERI

Au început negocierile pentru transferul lui Lukaku

Thiago Silva, Lukaku, James și Alonso/ foto: Imago Images
Thiago Silva, Lukaku, James și Alonso/ foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat marti, 31 mai 2022 14:43 / Actualizat marti, 31 mai 2022 17:07

Romelu Lukaku (29 de ani), atacantul lui Chelsea, își dorește să se întoarcă la Inter după un singur sezon și a început tratativele cu vicecampionii din Serie A. În vara lui 2021, „albaștrii” îl cumpărau pe belgian pentru 115 milioane de euro.

Potrivit lui Fabrizio Romano, jurnalistul italian recunoscut pentru acuratețea informațiilor legate de transferuri, avocatul lui Lukaku s-a întâlnit azi cu cei din conducerea lui Inter, pentru a discuta despre o posibilă revenire în această vară.

Edi Iordănescu și-a anunțat direct jucătorii: „Am reinstaurat dictatura! Cu libertatea nu a mers” » Reguli stricte în fortăreața de la Mogoșoaia
LIGA NAȚIUNILOR
Edi Iordănescu și-a anunțat direct jucătorii: „Am reinstaurat dictatura! Cu libertatea nu a mers” » Reguli stricte în fortăreața de la Mogoșoaia

Lukaku a început negocierile cu Inter

Conform sursei menționate, visul lui Lukaku este acela de a se întoarce la Inter, club alături de care a câștigat titlul în Serie A în sezonul 2020-2021. Avocatul belgianului s-a întâlnit azi cu oamenii din conducerea „nerazzurrilor”. Până în prezent, nu au existat discuții între cluburi legate de suma de transfer.

În acest sezon, Lukaku a jucat 44 de meciuri în tricoul lui Chelsea, în toate competițiile. Atacantul a marcat de 15 ori și nu a oferit vreo pasă decisivă, având cifre mai slabe decât în perioada petrecută în Serie A. La Inter, atacantul a marcat 64 de goluri în două sezoane, în toate competițiile.

Lukaku a anunțat că vrea să se întoarcă la Inter

În decembrie 2021, Lukaku stârnea furia fanilor lui Chelsea, după declarațiile de dragoste la adresa lui Inter, oferite în cadrul unui interviu pentru Sky Sports.

„Întotdeauna am spus că o am pe Inter în inimă, știu că mă voi întoarce acolo, sper cu adevărat. Sunt îndrăgostit de Italia. Sper din suflet să mă întorc la Inter nu la sfârșitul carierei, ci când voi fi încă la cel mai înalt nivel pentru a câștiga mai multe împreună”,a declarat Lukaku.

85 de milioane de euroeste cota lui Lukaku, potrivit transfermarkt.com

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Regretul lui Messi înaintea „Finalissima 2022”, pe Wembley: „E o mare nebunie că Italia nu va juca în Qatar! Ar fi fost favorită”

Un fost căpitan din Liga 1 e dorit cu insistență de Lyon

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează