INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Gazzetta dello Sport dezvăluie strategia lui Inter pentru Olimpiu Moruțan: „L-au blocat!”

Olimpiu Moruțan
Olimpiu Moruțan

Articol de - Publicat marti, 13 aprilie 2021 15:16 / Actualizat marti, 13 aprilie 2021 15:46

Așteptând ca președintele clubului să confirme mutarea, oficialii lui Inter au făcut totul pentru a-i deruta pe nemții de la Leverkusen și Hoffenheim, și ei pe urmele lui Olimpiu Moruțan (21 de ani), fotbalistul de la FCSB.

După transferurile lui Valentin Mihăilă și Dennis Man, ambii la Parma, Olimpiu Moruțan rămâne cel mai curtat jucător din Liga 1 în străinătate. Unul dintre tinerii de perspectivă ochiți de cluburile din Serie A. Mai ales de Inter Milano, aproape sigur viitoarea campioană a Italiei.

Marotta și Ausilio l-au remarcat pe Moruțan

Într-un articol despre noul val care bate la poarta elitei peninsulare, Gazzetta dello Sport scrie azi cel mai mult de Olimpiu Moruțan la Inter. Îl dă pe el exemplu pentru strategia oficialilor nerazzurri. Giuseppe Marotta, administratorul delegat, și directorul sportiv Piero Ausilio, l-au remarcat pe mijlocașul lui FCSB. Dar, așteptând ca președintele clubului, Steven Zhang, să confirme această mutare, au reușit să-i deruteze pe rivalii din cursa pentru Moruțan.

„Becali cere 20 de milioane. Momentan, e prea mult”

„Interesant este că românul a ieșit la lumină cu naționala U21 a lui Adrian Mutu, însă e adevărat că Bayer Leverkusen și Hoffenheim au încercat să-l blocheze. Au descoperit că interiștii o făcuseră deja înaintea lor”, a scris cotidianul roz.

Suma pretinsă de FCSB întârzie afacerea. „Becali cere 20 de milioane de euro. Momentan, e prea mult”. Nu înseamnă că Moruțan dispare din atenția lui Inter. Din contră. „Varianta rămâne deschisă”, conchide Gazzetta.

2 milioane de euroeste cota lui Olimpiu Moruțan pe site-ul transfermarkt.de

6 goluri și 12 assisturiare mijlocașul în acest sezon la FCSB în Liga 1 (25 de meciuri)

VIDEO Vivi Răchită, dezamăgit de Olimpiu Moruțan: „Nu o să fie niciodată un lider!”

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Barcelona demarează „operațiunea Aguero” » Ce alt club îl ademenește pe atacant

Istvan Kovacs, delegat în premieră la un meci din sferturile unei competiții europene!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (42)
tataika
tataika  •  14 Aprilie 2021, 05:10
Postat de magic4ever pe 13 Aprilie 2021, 18:19

Morutan care nu a terminat nici liceul este foartr inteligent:))Sa nu uitam cum si-a batut joc de munca generatiei U19 cand si-a dat tricoul jos dupa ce a inscris un "eurogol" din 2 m desi avea galben,am ramas in 10 si apoi ne-a batut Ucraina si sm ramas acasa....FOARTE INTELIGENT PIMP MORUTAN, se vede pe fata lui!Inter are scouteri adevarati si nu o sa plateasca niciodata 20 de mil de euro pt un fotbalist cotat la 2 mil de euro pe transfermarkt....sa nu mai zic ca a foat cel mai slab fotbalist al Romaniei la Euro U21...

Nu-ti vine sa plangi cana te gandesti la matineu?

405426114153935
Dragovic Doranga  •  13 Aprilie 2021, 18:30

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

catalin_cj
catalin_cj  •  13 Aprilie 2021, 18:21
Postat de orlick pe 13 Aprilie 2021, 18:09

Nu o spui cu răutate, o spui cu ura :))). Faptul ca tu crezi ca poti citi (lipsa de) inteligenta pe chipurile oamenilor, ne arata ce tip "profund" ești.

Nubtrebuie sa citesti pe fata lui, doar sa ii vezi comportamentul. Incepand cu meciul pe care l-a nenorocit cu Ucraina si continuand cu modul in care joaca, cu fluctuatii si cu greșeli grave de joc. Totul a culminat cu meciurile U21 unde a parut ca pentru el echipa de tineret e prea mica, jucand de parca facea o favoare doar prin prezenta lui pe teren.

Vezi toate comentariile (42)
Comentează