INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Inter - Sassuolo 0-0 // Porți inchise pe „Meazza” » Doar copiii au colorat nulul 

Inter-Sassuolo Foto: Reuters
Inter-Sassuolo Foto: Reuters

Articol de - Publicat duminica, 20 ianuarie 2019 12:06

Inter - Sassuolo 0-0 // Trupa lui Luciano Spalletti s-a rătăcit ieri in pustiul stadionului populat cu 11.000 de copii, ce au promovat campania antirasista Buu. Handanovici a evitat pe final eşecul.

Inter nu le-a putut oferi bucurie celor mai tineri fani ai săi şi s-a împiedicat in seara porților inchise. Pe un „Giuseppe Meazza” aflat în stare de suspendare după atacurile rasiste asupra lui Koulibaly, doar cei 11.000 de copii permişi in tribune au dat culoare, aplaudând mai mult jocul combinatie şi în viteză al lui Sassuolo, bestia nera a nerazzurrilor din ultima vreme. În locul huiduielilor au fost scandările candide şi mesajele din campania BUU Brother Universalul United.

Chinul trupei lui Spalletti, cu Icardi prea singur şi preocupat de contract, a marcat debutul palid în retur. Cu prea puține ocazii şi cu remiza albă salvată de paradele lui Handanovici la Boateng şi Voga. "Nu ne-am pus în valoare calitățile, iar Icardi s-a mişcat puțin şi nici nu a fost servit. Oricum cred că a fost un joc distractiv pentru copii", a explicat Spalletti. Directorul sportiv Marotta l-a completat: "Fanii care vor fi adulți mâine au ințeles adevăratele valori ale fotbalului".

1gol a marcat Inter in ultimele patru partide cu Sassuolo in Serie A

11din cele 16 şuturi trimise de Sassuolo i-au avut autori pe Kevin Prince Boateng şi Berardi

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează