INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

VIDEO „Dacă era doar despre bani, ai fi în Arabia Saudită acum!” » Interviul lui Piers Morgan cu Ronaldo e din nou viral + „Vreau să-mi închei cariera cu demnitate!”

Relația lui Cristiano Ronaldo cu Piers Morgan e de notorietate / Sursă foto: Guliver/Getty Images +18   FOTO
Relația lui Cristiano Ronaldo cu Piers Morgan e de notorietate / Sursă foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 31 decembrie 2022 11:02 / Actualizat sambata, 31 decembrie 2022 13:14

Transferul lui Cristiano Ronaldo în Arabia Saudită, la Al-Nassr, continuă să provoace rumoare în social media. Contestatarii portughezului, uimiți și ei de calea aleasă de CR7, scot la suprafață diverse materiale din trecut cu el negând o posibilă mutare în zona țărilor arabe. 

Un astfel de moment s-a petrecut în toamnă, în interviul exploziv pe care acesta i l-a acordat lui Piers Morgan. Cunoscutul jurnalist britanic, un admirator declarat al lusitanului, era convins că Ronaldo nu ar accepta un transfer în Arabia Saudită doar din rațiuni financiare.

Karma! Declarațiile lui Cristiano Ronaldo de acum 6 ani fac înconjurul internetului: „Unde joacă Xavi? În Qatar? N-are nicio relevanță!”
TRANSFER
Karma! Declarațiile lui Cristiano Ronaldo de acum 6 ani fac înconjurul internetului: „Unde joacă Xavi? În Qatar? N-are nicio relevanță!”

Dialogul lui Piers Morgan cu Ronaldo e din nou viral: „Dacă era doar despre bani, ai fi în Arabia Saudită”

(...) De asemenea, e faptul că vrei să continui să joci la cel mai înalt nivel, vrei să joci în Champions League, vrei să continui să dobori recorduri. Îmi revin din nou sentimentele legate de tine, dacă era doar despre bani, ai fi în Arabia Saudită, câștigând regește. Dar nu asta te motivează, vrei să continui la nivel înalt”.

Răspunsul lui Cristiano pentru Piers Morgan? „Cred că încă pot înscrie multe goluri și să ajut echipele mari. Cred că sunt încă suficient de bun și capabil să ajut naționala, chiar și pe Manchester United”, spunea Ronaldo în noiembrie, în celebrul interviu care a dus la îndepărtarea sa de pe Old Trafford.

Cristiano Ronaldo, în 2015: „Vreau să-mi termin cariera cu demnitate!”

În aceeași notă, pe Twitter circulă și un videoclip din 2015, în care Ronaldo, în vârstă de 30 de ani la acel moment, discuta despre planurile sale pentru finalul carierei: 

„În mintea mea, vreau să închei la nivel înalt. Vreau să-mi termin cariera cu demnitate, la un club mare”.

Cristiano Ronaldo va avea un salariu colosal în Arabia Saudită

Atacantul portughez de 37 de ani era liber de contract după ce a rupt legăturile cu Manchester United înaintea Mondialului, unde a ajuns până în „sferturi”, fiind eliminat surprinzător de Maroc. Potrivit spaniolilor de la Marca, Ronaldo va încasa un salariu exorbitant, 200 de milioane de euro anual. Este cel mai valoros contract din istoria sportului, nu doar a fotbalului. Durata înțelegerii este de două sezoane și jumătate.

Pe lângă contractul cu Al Nassr, Ronaldo ar parafa și o înțelegere care l-ar lega de Arabia Saudită până în 2030, ca ambasador al Mondialului pe care saudiții speră să-l găzduiască alături de Grecia și Egipt.

Cele mai tari meme-uri după transferul lui Cristiano Ronaldo la Al-Nassr

„Fanii plângând pentru CR7 / CR7 fericit  la Al Nassr”
„Când Vincent Aboubakar îl vede pe Ronaldo la Al Nassr: «Ce cauți aici? Credeam că ai o situație financiară stabilă»”
„Fanii lui Ronaldo explicându-le fanilor lui Messi cum Pro League din Arabia Saudită are un nivel mai ridicat decât Ligue 1”
„Arabia Saudită: singura țară care a câștigat cu Argentina la Mondial, împotriva ei a înscris Lewandowski primul gol la un CM, a eliminat Mexic, l-a luat pe Ronaldo”
+14 FOTO

Citește și alte știri despre Cristiano Ronaldo: 

VIDEO Karma! Declarațiile lui Cristiano Ronaldo de acum 5 ani fac înconjurul internetului: „Unde joacă Xavi? În Qatar? N-are nicio relevanță!”

OFICIAL Cristiano Ronaldo a semnat cu noua echipă! Contract „galactic” + primele imagini și reacții

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
dacia_berlina
dacia_berlina  •  01 Ianuarie 2023, 14:40

Interviul inteleg ca e de acum 7-8 ani interviul;in timpul asta a jucat la real madrid, yuventus si manchester united. Nu e rau. Messi a ales PSG, echipa arabilor, care mai joaca si singura pt locul 1, e ideal. Doar Bayern Munchen mai e la fel. Sau, Celtic, dar, pe bani putin. Mutarea la MU a fost gresita, echipa e slaba in Anglia, si l-au mai dat si afara; a ales sentimental si a pierdut; probabil vroia sa se retraga de acolo, dar,si sa fie omul care decide tot.

robertino2
robertino2  •  31 Decembrie 2022, 15:54
Postat de pain89 pe 31 Decembrie 2022, 15:28

la cat de hulit a fost in ultima vreme, e greu de crezut ca in europa sau in SUA ar fi fost iubit ca pe vremuri, iar pentru el singurul loc ramas unde va fi tratat ca un zeu este zona araba. banii sunt principalul motiv dar si cum esti primit pe teren conteaza foarte mult, pentru el este cea mai buna decizie.

Lipsa de caracter e cea mai buna decizie, corect.

pain89
pain89  •  31 Decembrie 2022, 15:28

la cat de hulit a fost in ultima vreme, e greu de crezut ca in europa sau in SUA ar fi fost iubit ca pe vremuri, iar pentru el singurul loc ramas unde va fi tratat ca un zeu este zona araba. banii sunt principalul motiv dar si cum esti primit pe teren conteaza foarte mult, pentru el este cea mai buna decizie.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează