INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FERENCVAROS - UJPEST

VIDEO Intrare criminală în derby-ul Ungariei! A fost eliminat și a sărit la bătaie + Coregrafie spectaculoasă și tribune arhipline fără distanțare socială

Intrarea lui Abraham Frimpong // foto: captură Facebook @ M4 Sport
Intrarea lui Abraham Frimpong // foto: captură Facebook @ M4 Sport

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 octombrie 2020 21:33 / Actualizat duminica, 25 octombrie 2020 22:43

În finalul meciului dintre Ferencvaros și Ujpest (2-0), fundașul Abraham Frimpong (27 de ani) a văzut cartonașul roșu pentru o intrare extrem de dură asupra lui Patrik Bacsa (28), atacantul oaspeților.

În minutul 90+3, la scorul de 2-0 pentru echipa sa, Frimpong a avut o ieșire inexplicabilă. Încercând să îi fure mingea lui Bacsa, l-a lovit pe adversar cu gheata în cap, iar arbitrul i-a arătat direct cartonașul roșu.

Certat de adversari, Frimpong a sărit la bătaie, fiind cu greu potolit de Aissa Laidouni, coechipierul său. Intrarea lui Frimpong i-a speriat până și pe colegii acestuia. Portarul lui Ferencvaros a fost filmat în timp își întorcea privirea, îngrozit.

Frimpong brutális belépője

Frimpong brutális belépője után szerencsére jól van Bacsa Patrik. Érdemes megnézni Dibusz Dénes reakcióját, aki valószínűleg annyit gondolhatott: uh, ez tényleg csúnya volt.

Publicată de M4 Sport pe Sâmbătă, 24 octombrie 2020

Frimpong s-a scuzat după meci

Frimpong a reușit să se calmeze după meci și s-a scuzat pentru intrarea avută. 

„Îmi pare rău pentru ce s-a întâmplat la finalul meciului. Bineînțeles că nu am vrut să îl accidentez, a fost o mișcare nefericită a mea. Vreau să îi cer scuze jucătorului lui Ujpest. Sper că nu a suferit o accidentare serioasă”, a declarat acesta pentru fradi.hu.

VIDEO Intrare criminală în derby-ul Ungariei! A fost eliminat și a sărit la bătaie + Coregrafie spectaculoasă și tribune arhipline fără distanțare socială

Fanii au umplut peluza

Ultrașii au făcut spectacol la meciul dintre Ferencvaros și Ujpest. În plină pandemie de coronavirus, fanii gazdelor au umplut peluza și au avut o coregrafie impresionantă. Puțini au respectat însă normale de distanțare socială într-o zi în care Ungaria a anunțat peste 1.800 de cazuri noi de coronavirus.

Ferencvaros vs Ujpest 24.10.2020 📸Unterwegs-in-Sachen-Fussball

Posted by Ultras World on Sunday, October 25, 2020

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Rangers - Livingston 2-0 » Ianis Hagi i-a impresionat din nou pe scoțieni: „Viziune extraordinară!” » Cum s-a descurcat

Young Boys, moral excelent înainte de meciul cu CFR Cluj! Victorie în ultimul meci de campionat

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
eugenudrea
eugenudrea  •  25 Octombrie 2020, 22:07

La ei nu e cu pandemie?! Stadion plin, fără distanțare, fără măști, păi ce e asta?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează