INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Între timp, în Anglia » Moment de reculegere pentru o rață pe nume Keith

Între timp, în Anglia » Moment de reculegere pentru o rață pe nume Keith
Între timp, în Anglia » Moment de reculegere pentru o rață pe nume Keith

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 august 2021 20:18 / Actualizat sambata, 28 august 2021 20:29

La pauza meciului Wigan - Portsmouth, din League One, gazdele au omagiat un „fan” mai special, o rață pe nume Keith.

Informația inițială a apărut pe un grup al fanilor lui Wigan, sub forma „decesul unui fan pe nume Keith”. Au urmat mesaje condoleanțe și păreri de rău. Ulterior, s-a aflat că era vorba despre rața unui suporter al lui Wigan, pe care acesta o considera un mare fan, la fel ca el.

„O, Doamne, îmi pare foarte rău. A fost o confuzie. Un prieten a zis că a murit Keith, iar eu am presupus că e vorba de Keith Valentine, un fan bolnav de cancer la plămâni. Dar era rața unui alt fan, Daryl Ravden, pe nume Keith. Sper că nu am creat probleme. Scuze din nou”, a postat fanul care a generat situația. 

„Le mulțumesc tuturor pentru mesaje, mă bucur să văd câte lume mi-ar simți lipsa. Dar n-am murit încă, vă asigur. Lupta mea continuă”, a scris Keith Valentine.

Wigan s-a impus cu 1-0, o victorie în memoria raței Keith.

Manchester City - Arsenal 5-0, umilință istorică pentru „tunari” în fața echipei lui Guardiola » Cifre groaznice pentru Arsenal în debutul sezonului

Reacția lui Ronald Koeman după oferta uriașă a Realului pentru Mbappe: „E o nebunie!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează