INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Reacția lui Ronald Koeman după oferta uriașă a Realului pentru Mbappe: „E o nebunie!”

Ronald Koeman
Foto.Imago
Ronald Koeman Foto.Imago

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 august 2021 18:13 / Actualizat sambata, 28 august 2021 18:27

Ronald Koeman, 58 de ani, antrenorul Barcelonei, a comentat oferta uriașă a celor de la Real Madrid pentru Kylian Mbappe.

Mbappe este tot mai aproape de mutarea pe „Santiago Bernabeu”, iar transferul acestuia a fost comentat și de antrenorul Barcelonei, marea rivală a madrilenilor.

„Asta e, dacă Real are atâția bani, atunci să-l cumpere! Este unul din cei mai buni fotbaliști din lume, este o achiziție importantă pentru orice club. Și eu mi l-aș fi dorit! Dar e o nebunie să plătești atâția bani pentru un jucător. E frustrant când nu poți să concurezi cu PSG, City și United. 

Din păcate, Barcelona trebuie să-și revină din punct de vedere financiar. Și nu e o situație care e rezolvă prea curând”, a declarat Ronald Koeman la conferința de presă premergătoare meciului cu Getafe.

Mbappe, ca și transferat la Real

Cotidianul madrilen Marca a anunțat că Real Madrid și PSG au ajuns la un acord în privința transferului lui Kylian Mbappe. Potrivit sursei citate, parizienii au fost de acord cu ultima ofertă a vicecampioanei Spaniei, care se ridică la 170 de milioane de euro (sumă fixă), plus alte 10 milioane de euro ca bonusuri. 

PSG ar fi acceptat că Mbappe dorește să evolueze pentru Real Madrid iar transferul ar putea fi completat și anunțat vineri! Kylian Mbappe ar deveni, astfel, cel mai scump jucător transferat vreodată de Real Madrid.

Mbappe a refuzat ultimele oferte de prelungire a contractului

Ofertele Realului vin după ce atacantul a refuzat și ultima propunere, făcută luni de clubul parizian, de cinci sezoane plus unu opțional și 25 de milioane salariu anual. 

Mbappe nu se gândește decât să plece la Madrid și să fie în centrul unui proiect, lucru imposibil acum și după venirea lui Messi la PSG. Din 2018 la Paris, Mbappe a adunat 174 de meciuri, 133 de goluri și 63 de pase decisive pentru actuala vicecampioană a Franței.

VIDEO: primul gol al sezonului 2021/2022 pentru Kylian Mbappe

Citește alte știri din fotbalul internațional:

„CR7”, un vis blocat de Premier League! Veste proastă pentru Ronaldo

Cine a ales numărul pe care îl va purta Olimpiu Moruțan la Galatasaray

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează