INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TURCIA

Ioan Andone a vorbit despre oferta lui Fenerbahce pentru Mircea Lucescu: „E curtat de foarte mult timp”

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 martie 2020 11:47

Ioan Andone (60 de ani), director general al FC Voluntari, a vorbit despre zvonurile care îl dau pe Mircea Lucescu (74 de ani) la Fenerbahce.

Conform ziarului turcesc Takvim, oficialii lui Fenerbahce îl vor pe „Il Luce” pe banca tehnică înca de pe-acum, deși au rămas doar 9 meciuri de jucat în acest sezon. Contractul antrenorului român ar fi valabil până în 2022, iar Lucescu ar primi în total 7 milioane de euro. (Detalii aici)

Ioan Andone, care a împlinit astăzi 60 de ani, a dezvăluit că a purtat discuții cu Mircea Lucescu pe seama acestui subiect:

„E posibil, nea Mircea e curtat de foarte mult timp, de când a terminat cu naționala Turciei. Și Besiktas a venit cu o ofertă. Nea Mircea e verde la minte, păcat de experiența pe care a acumulat-o să nu o mai pună în valoare la un alt club. Fenerbahce este un club cu probleme în prezent, sunt convins că dacă se va duce acolo, nea Mircea va redresa problemele”, a declarat Ioan Andone la PRO X.

Citește și:

Ianis Hagi, contract special la Rangers?! „Nu s-a mai întâmplat niciodată așa ceva”

Ioan Andone împlinește azi 60 de ani » Bornele carierei „Fălcosului” + un gest nemaivăzut: cum l-a sfidat pe Valentin Ceaușescu

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează