INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  IMPRESARI

Ioan Becali, dezvăluiri de senzație în presa bulgară: „Gigi Becali a câștigat 150 de milioane la FCSB” + L-a pus pe Bogdan Pătrașcu la cârma lui Levski Sofia: „Nu îi voi lăsa pe jucători să fure banii”

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 aprilie 2019 10:23

Ioan Becali a început să se implice direct la Levski Sofia. Impresarul l-a instalat la cârma echipei pe Bogdan Pătrașcu (39 de ani), cel care a fost numit scouter șef. În plus, Giovanni a dezvăluit și sutele de milioane pe care le-a scos vărul său Gigi Becali din fotbal.

GSP.ro a anunțat ieri că Ioan Becali va avea o colaborare strânsă cu Vasil Bojkov, 63 de ani, cel care a cumpărat recent clubul bulgar Levski Sofia. Românul a făcut deja primii pași și și-a trimis omul de încredere în staff-ul echipei.

Sportal.bg anunță că Bogdan Pătrașcu a fost numit scouter șef la Levski și își va începe treaba de săptămâna viitoare.

Conform sursei citate, Ioan Becali a făcut și o promisiune importantă: „Vom face tot posibilul pentru a o ajuta pe Levski sa devina campioană. Vom aduce jucatori tineri care nu costa mult. Salariile nu vor fi mai mari de 25-30.000 euro pe luna”.

„Voi fi ca un paznic, nu îi voi lăsa pe jucători să fure banii. Vasil Boșkov e bogat, dar nu aruncăm cu banii pe fereastră. Îmi voi ajuta prietenul meu să scoată echipa dintr-o situație dificilă. Levski va fi din nou campioană. Caut jucători ieftini, de calitate, pentru a-i vinde apoi mai scump, cu milioane”

„Gigi Becali, vărul meu, a scos în jur de 150 de milioane la FCSB din transferurile făcute în zece ani. Înainte să înceapă să câștige, a investit 30-40 de milioane. Acum, nu mai investește, muncește și câștigă bani” Ioan Becali

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Bogdan Pătrașcu a jucat de-a lungul carierei pentru Sportul Studențescu, Litex Lovech, Piacenza, Chievo, Padova, Dinamo, Astra, U Cluj, FC Clinceni și Balotești.

bogdan patrascu
Bogdan Pătrașcu în tricoul lui Dinamo

Citește și:

Giovanni și Victor Becali, mutare NEȘTIUTĂ! » Afaceri cu "Craniul", omul de fotbal numit de SUA „cel mai mare gangster al Bulgariei”: avion privat și buget ENORM!

 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
zizu
zizu  •  06 Aprilie 2019, 15:00
Postat de suporter_gigi pe 06 Aprilie 2019, 11:48

De ce nu te gandesti ca poate Mimao e cel mai mare club la care a jucat in cariera Patrascu si pun poza ca sa scoata in evidenta un lucru pozitiv pentru el? Imediat sariti ca arsi pentru nimic HAHAHAAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Fcsb e echipă de pușcăriași! Vrei să facă reclamă la poarta albă sau jilava?

doze
doze  •  06 Aprilie 2019, 13:52

giovani e prea mic pentru bulgar. crede ca-l face, dar o sa fie el facut.

811062562312962
Stelian Strambeanu  •  06 Aprilie 2019, 13:34

Vasilică Boșkov , poreclit ,,Craniul,,, este cotat în U.S.A. ca fiind ,,cel mai mare gangster din Bulgaria,, mi se pare corect ca ,,mafiotul,, I.Becali să-i ,,întindă,, o ,,mână ,, de ajutor mai micului prieten gangster,deocamdată, din postura ,,voi fi lup la stâna de oi,, adică paznic la furăciunile jucătorilor și nu numai!!!??!? Problema este cine-l va păzi pe paznic, nu cumva tocmai fratelo V.Beacali !!!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează