CAMPIONATE  ·  DUEL

Ionel Ganea, dezlănțuit după emisiunea cu Sergiu Radu de la GSP Live: „S-a găsit să vorbească «biscuite ăla-n dungă» de mine”

Ionel Ganea. foto: Arhivă Gazeta Spoturilor
Ionel Ganea. foto: Arhivă Gazeta Spoturilor

Articol de GSP - Publicat luni, 18 mai 2020 11:27

Ionel Ganea (46 de ani) a reacționat furibund în urma dezvăluirilor făcute săptămâna trecută de Sergiu Radu la GSP Live. Cel poreclit „Schijă” dezvăluise un presupus conflict avut de Ganea cu antrenorul Felix Magath. 

  • Sergiu Radu a povestit la GSP Live că „Ganezul” l-a sfidat pe Magath pe când era la VfB Stuttgart. Ionel Ganea ar fi aruncat cu o farfurie cu înghețată după antrenor, conform lui Sergiu Radu;

„Am auzit că a vorbit Sergiu Radu ăla de mine. Eu nu înțeleg de unde vorbește Sergiu Radu de mine, că nici nu mă cunoaște. El nici nu știu unde era atunci. 

Cred că era la «FC Scuipă-n Dunăre”. Vă dați seama câți ani sunt de atunci și s-a găsit să vorbească «biscuite ăla-n dungă» de mine. Cum să vorbești de un om dacă nu-l cunoști? Să inventez și eu povești despre el? 

Îmbrăcat și cu televizorul în mână, are 50 de kile, 60 de kile. Din moment ce nu mă cunoști, n-ai fost coleg cu mine, n-ai cum să vorbești de mine. Eu nu-mi permit, din respect, să vorbesc de cineva pe care nu-l cunosc”, a spus Ionel Ganea, la Look Plus.

Ce a spus Sergiu Radu la GSP Live că i-a făcut Ionel Ganea marelui antrenor Felix Magath

„Cu o seara înainte de meci, Magath chema echipa jos. Fiecare putea să comande o bere, să mai stea de vorbă, să mai interacționeze. O mică socializare. Ionel a comandat o înghețată în acel moment, de la restaurant. El avea poftă de înghețată. Cum alții își comandau bere, el a zis că poate să își comande un desert. 
 

Magath l-a văzut, i s-a oprit privirea pe el, s-a făcut negru la față și i-a zis «Ganea, ce-i cu tine?». Ganea foarte calm așa «Mi-am comandat și eu o înghețată». A urmat un schimb de replici foarte agresiv din partea lui Magath și în acel moment, Ionel a luat farfuria cu înghețată și a aruncat spre el. De atunci, Magath și-a dat seama că nu e bine să se pună cu el” - Sergiu Radu, la GSP Live

Citește și alte știri despre acest subiect: Cristi Borcea recunoște: are probleme cu Valentina Pelinel! Ce se întâmplă în familia celor doi
Libertatea
Comentarii (18)
erteb65ryrtyhnru6  •  19 Mai 2020, 00:03

Daca ii dai o replica unui om, te legi de caracterul lui si nu de fizicul sau. Ce treaba are fizicul cu intelectul in ecuatia asta.

theinvincible  •  18 Mai 2020, 18:38
Postat de badeadorian pe 18 Mai 2020, 15:48

Atunci Ganezul si unii colegi au jucat la doua capete !! Au sperat ca vor castiga finala cupei contra Rapidului si astfel vor juca si in Europa . Au pierdut cupa si de acolo U Craiova nu a mai prins Europa si a urmat 'caderea' . Eu unul sunt de acord cu faptul ca au dorit sa joace pe bune contra Rapidului la Craiova ... ca alte echipe nu au facut la fel contra lui Becali in acel final de sezon , este alta gasca in alta traista !!

becali la Steaua in 1998? oau, si te mai intrebi de ce rpaid s-a desfiintat definitiv si irovocabil in 2016. pai cu asemena suporteri prosti nici nu este de mirare. si inca ceva,si un jucator daca ar trage cu echipa adversa si in principiu echipa adversa ar trebui sa bata la scor,dar 5 jcuatori sa traga pentru rapid si tot sa nu bateti,este o rusine mondiala,blatisti ordinari ce sunteti.

Ion-Nelu Nistor  •  18 Mai 2020, 17:16
Postat de amicu pe 18 Mai 2020, 15:40

ok, a inceput Sergiu Radu, insa atunci cand te legi de fizicul unui om vezi Doamne pentru a-i da o replica, mi se pare o atitudine de ***.

Un bec nu se aprinde daca nu apesti intrerupatorul. Eu asa stiu!

Vezi toate comentariile (18 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
20:00 Fotbal, Cupa României
FCSB - Dinamo
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:00 Fotbal, Premier League
Manchester City - Newcastle
Eurosport
20:30 Fotbal, Serie A
Genoa - Napoli
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
20:30 Fotbal, Serie A
Fiorentina - Cagliari
Digi 3, Telekom 3, Look Sport 2
20:30 Fotbal, La Liga
Getafe - Villareal
Digi 4, Telekom 4, Look Sport 3
22:15 Fotbal, Premier League
Brighton - Liverpool
Eurosport
22:45 Fotbal, Serie A
Roma - Parma
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
22:45 Fotbal, Serie A
Atalanta - Sampdoria
Digi 4, Telekom 4, Look Sport 3
23:00 Fotbal, La Liga
Barcelona - Espanyol
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1