INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  EXCLUSIV

Bild dezvăluie o altă variantă a întâmplării cu Ionel Ganea și Felix Magath: „Poți să pleci acasă, ești scos din lot!”

Ionel Ganea
Ionel Ganea

Articol de - Publicat vineri, 15 mai 2020 14:53

Gazeta vă prezintă și varianta celui mai bine vândut ziar din Europa a incidentului dintre fostul internațional Ionel Ganea și antrenorul Felix Magath, cu care a lucrat la Stuttgart între 2001 și 2003.

În această dimineață, la GSP Live, Sergiu Radu a relatat un episod care-i are drept protagoniști pe Ionel Ganea și pe fostul său antrenor de la VfB Stuttgart, Felix Magath. Dar incidentul dintre cei doi e chiar mai picant decât l-a povestit fostul jucător al lui Energie Cottbus și FC Koln. 

În preziua unui meci de campionat, la restaurant, jucătorii lui VfB și-au comandat ce au vrut. Ganezul a luat inițial o bere, dar apoi și-a comandat și o înghețată. Combinația perfectă pentru un posibil deranjament la stomac!

Când l-a văzut, Magath s-a înfuriat și s-a dus glonț la ex-giuleștean, căruia i-a spus să-și ia adio de la meciul de a doua zi: "Poți să pleci acasă, ești scos din lot". La rându-i, Ganea și-a ieșit din minți și, potrivit tabloidului Bild, a aruncat cu înghețata într-un perete! 

A doua zi era ziua lui de naștere, dar, în loc să sărbătorească pe teren, poate și cu un gol, Ganezul a văzut partida la televizor. Ganea a lucrat cu Magath la Stuttgart între 2001 și 2003, atacantul plecând ulterior la Bursaspor, dornic să joace sub comanda lui Gică Hagi, tocmai numit acolo antrenor.

  • Episodul s-a întâmplat pe vremea când „Ganezul” evolua la VfB Stuttgart, în Bundesliga. Atunci s-a intersectat cu Magath, unul dintre cei mai aspri antrenori din Germania.
  • Ionel Ganea și Felix Magath au colaborat la Stuttgart între 2001 și 2003.
  • Felix Magath are în palmares trei titluri de campion al Germaniei, două Cupe ale Germaniei și o Cupă a Ligii.

Sergiu Radu povestește un episod amuzant cu Ganea: ”A aruncat după Magath cu farfuria de înghețată”

EXCLUSIV VIDEO Dezvăluiri incredibile despre tehnicile sadice ale unui antrenor uriaș din Bundesliga: „Îi plăcea să te umilească. Nu avea respect, nu credea că ești accidentat”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează