INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  RELA MADRID

Isco și-a mărturisit intențiile după ce a apărut informația că va pleca la PSG: "Acesta este obiectivul meu!"

FOTO: Gulliver/ Getty Images
FOTO: Gulliver/ Getty Images

Articol de GSP - Publicat luni, 31 decembrie 2018 10:55

Mai mult rezervă după venirea pe bancă a lui Santiago Solari, Isco Alarcon, 26 de ani, mijlocașul celor de la Real Madrid, anunță că nu vrea să plece de pe "Santiago Bernabeu". 

Asta în ciuda zvonurilor conform cărora fotbalistul ar fi extrem de nemulțumit de statutul lui și s-ar fi plâns apropiaților că vrea să plece de la Real, PSG fiind o posibilă destinație.

"Nu mă gândesc să plec în pauza competițională din iarnă. Sunt foarte fericit aici, iar obiectivul meu e să câștig multe trofee cu Real Madrid", a declarat Isco pentru Deportes Cuatro.

Isco evoluează pentru Real Madrid in 2013, când a fost transferat de la Malaga. A mai jucat de-a lungul carierei pentru Valencia, acolo unde și-a început cariera de jucător. A câștigat alături de Real un titlu, o Cupă, o Supercupă a Spaniei, 4 Ligi ale Campionilor, trei Supercupe ale Europei și 4 Campionate Mondiale ale Cluburilor.

Vezi și: Balonul de Aur distrus de Jose Mourinho: "Am încercat 3 ani de zile să îi conving să îmi acorde o șansă"

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează