INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIGA NAȚIUNILOR

Islanda, învinsă DRAMATIC de Anglia în Liga Națiunilor! Viitoarea adversară a României, aproape de un rezultat mare: „Un meci de uitat pentru englezi!”

Islanda - Anglia 0-1 // foto: Guliver/gettyimages +20   FOTO
Islanda - Anglia 0-1 // foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat sambata, 05 septembrie 2020 20:34 / Actualizat sambata, 05 septembrie 2020 21:21

Islanda, adversara României din semifinalele barajului pentru EURO, a fost învinsă în meciul disputat astăzi în compania Angliei, scor 0-1.

Toate meciurile din Liga Națiunilor de astăzi pot fi urmărite aici

  • Islanda - România, semifinala barajului de calificare la EURO, va avea loc într-o singură manșă pe 8 octombrie. Meciul va putea fi urmărit în format liveTEXT pe GSP.ro; 
  • Dacă trec de Islanda, „tricolorii” vor juca finala barajului împotriva câștigătoarei dintre Bulgaria și Ungaria. Meciul ar avea loc pe 12 noiembrie.

În primul său meci din această ediție a Ligii Națiunilor, Islanda a pierdut cu selecționata din Albion, pe care a reușit totuși să o țină în șah aproape tot meciul. Partida disputată pe stadionul „Laugardalsvollur” din capitala Reykjavik s-a încheiat cu un singur gol marcat, din penalty, în minutul 90! Mai mult, în minutele de prelungire, gazdele au avut la rândul lor un penalty, pe care l-au ratat!

+16 FOTO

Sterling a punctat, Bjarnason a ratat!

Vedetele Raheem Sterling, Harry Kane sau Jadon Sancho nu au reușit să treacă de apărarea compactă a islandezilor din acțiune, în ciuda unei posesii zdrobitoare (74%) și a unui raport al ocaziilor extrem de dezechilibrat (12-2). Singurul gol al întâlnirii a fost marcat din penalty, cu doar câteva minute înainte de final, de către Sterling. 

3 intervenții salvatoarea avut portarul Islandei, Hannes Halldorsson

Islanda a fost aproape de a egala în ultimul minut de prelungire, însă Birkir Bjarnason a ratat un penalty! Fiecare dintre cele două echipe a avut câte un fotbalist eliminat: din tabăra Angliei a ieșit Walker, iar la Islanda a văzut „roșu” Ingason.

Astfel, Islanda debutează cu stângul în campania din Liga Națiunilor, precum a făcut-o și naționala României (1-1 cu Irlanda de Nord). Înainte de partida cu România, nordicii vor mai disputa un meci oficial, tot în Liga Națiunilor. Aceștia vor juca cu Belgia, în deplasare, marți (8 septembrie).

După partidă, presa britanică a titrat: „Un meci de uitat!”.

VIDEO. Austria - România, match preview

Mai multe știri din Liga Națiunilor:

Cehia - Scoția se joacă! Anunțul de ultimă oră făcut de UEFA

Cristiano Ronaldo, ținut pe tușă de o înțepătură de albină? Antrenorul Portugaliei explică absența starului din meciul cu Croația

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
109669943049485
Dragne Daniel Dan  •  05 Septembrie 2020, 22:58

Le da cu terenul în cap Islanda la prostii nostrii

1177177172317584
Christian Ciuca  •  05 Septembrie 2020, 21:39
Postat de napocarrepublic pe 05 Septembrie 2020, 21:20

Islanda a jucat fara 5 -6 titulari de drept.. nici o sansa pt Romanika in meciul direct

ei si tu acuma nicio sansa... ai ajuns sa-ti tremure chilotii cu islanda, p-astia i-am rupt tot timpu si nordirlandezii au avut un noroc-chior, n-au suflat tot meciu-n fata noastra.

napocarrepublic
napocarrepublic  •  05 Septembrie 2020, 21:20

Islanda a jucat fara 5 -6 titulari de drept.. nici o sansa pt Romanika in meciul direct

Vezi toate comentariile (3)
Comentează