INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Italia și-a ales noul selecționer! Va fi prezentat pe 13 mai după ce își reziliază contractul

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat marti, 01 mai 2018 12:23

Federația Italiană de Fotbal Italiană s-a înțeles la Roma cu Roberto Mancini. Antrenorul de 53 de ani va fi prezentat după 13 mai, când va rezilia acordul cu rușii. Va debuta pe 28, cu Arabia Saudită.

Nu vine Ancelotti, și nici Ranieri. Succesorul "interimarului" Luigi Di Biagio pe banca squadrei azzurra va fi Roberto Mancini. Reprezentații Federcalcio au negociat luni, la Roma, și au ajuns la o înțelegere cu actualul tehnician al lui Zenit. Nu mai lipsește decât anunțul oficial, dar "Mancio" va fi selecționerul Italiei în Nations League. Va fi prezentat după 13 mai, când va rezolva cu rezilierea angajamentului cu rușii, scadent în 2020.

S-a stabilit și bugetul de care va dispune noul staff al "naționalei": 5 milioane de euro anual plus bonusuri în funcție de obiective, primul fiind calificarea la Euro 2020. Mancini ar debuta pe 28 mai, în amicalul cu Arabia Saudită, de la St. Gall, și mai are imediat două teste de lux, împotriva Franței și a Olandei, pe 1 și 4 iunie.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
saramago
saramago  •  01 Mai 2018, 14:58

După un sezon catastrofal la Zenit, promovat la prima reprezentativa a Italiei. Frumos !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează