INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  EURO U21

Hoții au „spart” vestiarul Italiei U21 la Cluj » „Au dispărut 4 perechi de ghete de fotbal”

Italia U21 a rămas fără 4 perechi de ghete - care au fost furate! - după cele două meciuri disputate în România, pe Cluj Arena, la Campionatul European de tineret.
Italia U21 a rămas fără 4 perechi de ghete - care au fost furate! - după cele două meciuri disputate în România, pe Cluj Arena, la Campionatul European de tineret.

Articol de - Publicat miercuri, 28 iunie 2023 14:17 / Actualizat miercuri, 28 iunie 2023 14:33

Jucătorilor Italiei U21 le-au fost furate 4 perechi de ghete din vestiar, după cele două meciuri disputate în România, pe Cluj Arena, la Campionatul European de tineret.

Se pare că furtul a fost comis chiar în timpul partidelor pe care Italia le-a jucat la Cluj, cu Franța U21 (1-2) și cu Elveția U21 (3-2). 

Acord total: „turnul” Debeljuh semnează astăzi în Superliga!
MERCATO
Acord total: „turnul” Debeljuh semnează astăzi în Superliga!

Le-au furat italienilor 4 perechi de ghete la Euro U21!

Hoții ar fi dintre cei care lucrează la stadionul Cluj Arena sau dintre angajații firmelor care își desfășoară activitatea pe stadion în aceste zile, întrucât la vestiare nu are acces publicul larg, relatează publicația locală Bună Ziua Cluj.

Informația a fost confirmată pentru sursa citată de către IPJ Cluj:

„La data de 25 iunie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Cluj-Napoca au demarat activități de cercetare în cadrul unui dosar penal ce vizează infracțiunea de furt, după ce au fost informați despre faptul că în perioada 22-23 iunie, persoane necunoscute, profitând de faptul că ușile vestiarelor din incinta Cluj Arena au fost lăsate neasigurate, au sustras 4 perechi de ghete de fotbal aparținând unor jucători. Polițiștii efectuează verificări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs fapta”.

Italia află azi dacă iese din grupe la Euro U21

Printre fotbaliștii convocați de Paolo Nicolato pentru turneul final organizat de România și Georgia se numără și staruri în devenire ca Sandro Tonali, transferat în această vară de Newcastle de la AC Milan pentru 70 de milioane de euro, sau Giorgio Scalvini, un stoper de 19 ani de la Atalanta cotat de Transfermarkt la 40 de milioane!

După primele două jocuri din grupa D, Italia U21 se clasează pe locul doi, la egalitate de puncte (3) cu Elveția U21. Astăzi, de la 21:45, se joacă ultimele două meciuri din grupă:

  • Elveția U21 - Franța U21 („Dr. Constantin Rădulescu) 
  • Italia U21 - Norvegia U21 („Cluj Arena”)

S-a întâmplat de două ori și la București!

Gazeta a aflat că nu e prima dată când un astfel de incident se petrece în România la un meci internațional. Au pățit-o și cehii de la Viktoria Plzen în 2017, chiar de două ori!, când au venit în România să joace cu FCSB. Prima dată în iulie, turul III preliminar al Ligii Campionilor, 2-2, apoi în septembrie, 0-3 în grupele Europa League.

Iată ce scria observatorul UEFA Paolo Rondelli în toamna anului 2017, după partida din grupele Europa League:

„Ofițerul de securitate al celor de la Viktoria Plzen, Martin Synecky, spune că unele articole au fost furate din vestiarul echipei în timpul primei reprize (perechea de rezervă a ghetelor portarului, parfumuri, articole de toaletă). La început, cehii s-au gândit că ar fi vorba despre o glumă între jucători, dar, după o anchetă internă, i-au spus delegatului că nimeni din echipa lor nu e implicat în așa ceva. De asemenea, delegatul a fost informat că și în meciul precedent de la București (turul III preliminar UCL) au dispărut din vestiar unele obiecte, dar că au decis atunci să nu reclame acest lucru”.

Tot de la Campionatul European de tineret:

Dramatism total în Giulești » Spania U21 a câștigat grupa României cu un gol în minutul 90
Spania U21 - Ucraina U21
Dramatism total în Giulești » Spania U21 a câștigat grupa României cu un gol în minutul 90
Suspiciuni de blat la Cluj! Scandal monstru făcut de italieni: „Biscotto!”
EURO U21
Suspiciuni de blat la Cluj! Scandal monstru făcut de italieni: „Biscotto!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (17)
dragan
dragan  •  28 Iunie 2023, 21:19
Postat de contrabas3 pe 28 Iunie 2023, 20:44

Minciuni! Vor să îi facă pe români mai răi decât sunt.

calm, contrabasule- nimeni nu vrea sa fii mai rau decit esti! qui prodest? la nivel planetar, noi sintem ceea ce cred ceilalti ca sintem, nu ceea ce credem noi ca am putea fi! tu esti (doar) un contrabas, altul e pianul, altul-vioara, etc si etc! asa-i scena lumii si faptul ca nu esti tu dirijorul ar trebui sa te bucure- scapi mai ieftin!

dragan
dragan  •  28 Iunie 2023, 21:03
Postat de kubyx pe 28 Iunie 2023, 19:39

Astia sunt ligia sudista si eternal terra care umbla in papuci prin Craiova! Sustinatorii lui Mogosoaia, papucarii!

nu conteaza cine sint sau ce fac (scriu), atit timp cit un limbaj violent nu face loc unui comportament la fel de violent! un copil de 17 ani a omorit azi (ieri?) intr-un parc din Craiova, un alt copil de 14 ani doar pentru o privire aruncata aiurea, un descreierat de 30 de ani a omorit, tot ieri, un cuplu de seniori in propria lor casa, in Timisoara, pentru a fura o suma modica de bani, etc si etc! limbajul violent si intolerant sta la baza actiunilor violente si intolerante- fotbalul, echipa favorita, arealul in care traim sint doar pretexte! e o lume care a luat-o razna si e timpul sa ne aparam daca nu vrem sa fim urmatoarele victime! e simplu!

contrabas3
contrabas3  •  28 Iunie 2023, 20:44

Minciuni! Vor să îi facă pe români mai răi decât sunt.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează