INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CROAȚIA

Ivan Rakitic a spus adio naționalei Croației: „Cea mai dificilă decizie din cariera mea”

La 32 de ani, Ivan Rakitic se desparte de naționala Croației după 106 selecții și 15 goluri: „Să spun adio este cea mai dificilă decizie a carierei” // Sursă foto: Getty
La 32 de ani, Ivan Rakitic se desparte de naționala Croației după 106 selecții și 15 goluri: „Să spun adio este cea mai dificilă decizie a carierei” // Sursă foto: Getty

Articol de - Publicat luni, 21 septembrie 2020 18:04 / Actualizat luni, 21 septembrie 2020 18:29

La 32 de ani, Ivan Rakitic se desparte de naționala Croației după 106 selecții și 15 goluri: „Să spun adio este cea mai dificilă decizie a carierei”.

Unul dintre cei mai buni jucători croați nu mai continuă la echipa națională. Ivan Rakitic, 32 de ani, de-abia transferat de la Barcelona la FC Sevilla, unde s-a întors după șase sezoane în Catalunya, a decis să pună capăt carierei internaționale.

Ivan Rakitic a spus adio naționalei Croației

Blondul mijlocaș a marcat 15 goluri în 106 selecții pentru Vatreni, cu care a fost vicecampion mondial în 2018, la turneul final din Rusia. 

„Să spun adio naționalei Croației este cea mai dificilă decizie, dar venise momentul despărțirii", a anunțat Rakitici într-un comunicat. „Am apreciat fiecare partidă jucată pentru țara mea, iar momentele de neuitat de la Mondial vor rămâne printre amintirile mele preferate. Voi fi întotdeauna cel mai mare fan".

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Real, start fără gol, cu cinci jucători U21 pe teren: ”N-am avut decât trei săptămâni de antrenament”

Luis Suarez nu mai este jucătorul Barcelonei și are cale liberă către Atletico Madrid

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează