INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Jack Grealish, Claudiu Răducanu de Premier League » Colegii l-au încurcat complet când i-au arătat harta Regatului Unit: „Ce, asta e Anglia?”

Jack Grealish, când a priceput ce i-au cerut colegii // foto: captură YouTube
Jack Grealish, când a priceput ce i-au cerut colegii // foto: captură YouTube

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 mai 2022 20:04 / Actualizat duminica, 15 mai 2022 21:25

O parte dintre jucătorii de națională ai Angliei s-au amuzat copios pe seama lui Jack Grealish (26 de ani). Mijlocașul lui Manchester City a părut de-a dreptul înspăimântat atunci când a fost provocat să arate locul nașterii pe harta Regatului Unit, pe care nici măcar nu a recunoscut-o.

În cadrul unei acțiuni a reprezentativei de seniori a Angliei, trei dintre internaționalii englezi - Jordan Henderson, Conor Coady și James Ward-Prowse - au fost provocați să arate pe harta Regatului Unit locurile de naștere ale colegilor de națională.

Fără să vrea, Jack Grealish a fost și el implicat în provocarea lansată de Nationwide Building Society.

Gigi Becali s-a enervat după ce a citit declarațiile date de Rotaru pentru GSP.ro: „Cum vine asta? Mă uit la meci să văd ce face”
FCSB
Gigi Becali s-a enervat după ce a citit declarațiile date de Rotaru pentru GSP.ro: „Cum vine asta? Mă uit la meci să văd ce face”

Jack Grealish nu a recunoscut harta Regatului Unit 

Mijlocașul de la Manchester City s-a apropiat de grupul celor 3, i-a salutat, apoi a fost pus la încercare de Jordan Henderson, care i-a cerut să arate pe hartă locul unde s-a născut.

Vizibil confuz la început, Grealish a înțeles cu greu ce așteaptă Henderson de la el. „Ce, asta este Anglia?”, a întrebat Grealish după câteva momente de cugetare, spre amuzamentul coechipierilor săi, dar și a prezentatoarei Emma Jones.

Întrebat în repetate rânduri de unde provine, Grealish a răspuns în cele din urmă: „Sunt din Birmingham”. Ulterior, a completat: „Din Solihull”.

În căutarea locului de naștere, mijlocașul lui Manchester City a lipit un abțibild pe panoul cu harta Regatului Unit. A greșit, punându-l mai la est de Birmingham, la zeci, poate sute de kilometri depărtare, dar nu a părut deranjat: „Sunt mulțumit cu răspunsul meu”.

„Enciclopedie? Nu știu ce înseamnă”

Nu este prima dată când Grealish șochează. În vara lui 2021, tot în cantonamentul Angliei, Jack a fost chestionat pe seama declarațiilor fostului său antrenor de la Aston Villa, Dean Smith, care-l numise o „enciclopedie a fotbalului”.

„Ce anume? Nu știu ce înseamnă asta”, a răspuns fotbalistul pe care Manchester City a plătit 117,5 milioane de euro.

Episoadele comice care l-au avut în prim-plan pe Jack Grealish amintesc de fostul fotbalist român Claudiu Răducanu, care a șocat de-a lungul timpului prin declarațiile sale. Iată câteva dintre „perlele” acestuia:

  • „La bulanu meu o sa dau şi gol dacă o să mă convoacă”
  • Luat la mişto în vestiar de stelişti şi întrebat dacă s-ar muta într-un „blocnotes”, Claudiu le-a replicat: „Bineînţeles, cum să nu locuiesc într-un blocnotes dacă îmi dă clubul aşa ceva?!”
  • Într-o zi de august, le-a spus colegilor în vestiar: „Băi, cine dracu’ mai e, mă, şi Caniculă ăsta, că am văzut la televizor că face victime multe, omoară oameni?”
  • Într-un meci de Liga 1, Rădoi a fost eliminat, iar pentru Steaua urma la 4 zile un meci în Cupa UEFA. Claudiu Raducanu a izbucnit în plâns în vestiar: „Incredibil, a fost eliminat Mirel şi nu poate juca în Anglia, miercuri, va fi suspendat, ce ne facem fără el?”. Atacantul era convins că „roşiile” din prima divizie acţionează şi în cupele europene.

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

Tatăl lui Messi, detalii despre viitorul fiului său » Care ar urma să fie următoarea echipă a lui Leo

Dezastru la Bordeaux, retrogradată pe teren după 62 de ani! Poliția i-a oprit pe ultrași cu gaze lacrimogene și tunuri cu apă!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
eldoradao
eldoradao  •  17 Mai 2022, 13:07
Postat de ciuleavvictorms pe 17 Mai 2022, 00:12

Iti "admir" PROFESIONALISMUL! Ai compasiunea mea!

care este problema ta? esti de parere ca este in regula sa te comporti ca un *** daca esti fotbalist?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ciuleavvictorms
ciuleavvictorms  •  17 Mai 2022, 00:12

Iti "admir" PROFESIONALISMUL! Ai compasiunea mea!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close