INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARSENAL

Retras în urmă cu 4 zile, Jack Wilshere a devenit antrenor: „Înapoi unde îmi este locul”

Jack Wilshere va fi antrenorul celor de la Arsenal U18
foto: jackwilshere/facebook
Jack Wilshere va fi antrenorul celor de la Arsenal U18 foto: jackwilshere/facebook

Articol de GSP - Publicat marti, 12 iulie 2022 12:45 / Actualizat marti, 12 iulie 2022 14:09

Jack Wilshere (30 de ani) s-a retras din cariera de fotbalist pe 8 iulie, dar nu renunță la fenomen. Acesta a devenit antrenor și a fost prezentat deja la prima sa echipă.

Considerat unul dintre cei mai talentați fotbaliști englezi ai ultimului deceniu, Wilshere a lăsat fotbalul pe antrenorat. Acesta a fost prezentat la echipa U18 a celor de la Arsenal, la 4 zile distanță după ce agăța ghetele în cui.

„Sunt absolut onorat să fiu noul antrenor principal al echipei U18 a acestui club extraordinar. Îi mulţumesc clubului pentru încredere şi susţinere. Înapoi unde îmi este locul”, scris Wilshere pe instagram.

Premier League vrea să renunțe la pariuri! Cluburile trebuie să voteze
ANGLIA
Premier League vrea să renunțe la pariuri! Cluburile trebuie să voteze

Jack Wilshere s-a retras din fotbal

În momentul retragerii, Wilshere a ținut să transmită un mesaj emoționant la adresa lui Arsenal, club pentru care a jucat de 197 de ori, marcând 14 goluri.

„A venit momentul să îmi anunț retragerea din fotbalul profesionist. A fost o călătorie incredibilă. Am avut privilegiul să experimentez tot ce am visat. De la un băiețel care se distra în curte, la căpitanul al lui Arsenal, căpitan și titular în echipa națională la Campionatul Mondial. Mi-am trăit visul!

Am avut privilegiul să experimentez tot ce am visat. De la un băiețel care se distra în curte, la căpitanul al lui Arsenal și titular în echipa națională la Campionatul Mondial. Mi-am trăit visul!

M-am alăturat clubului la 7 ani și a devenit o familie extinsă pentru mine. Nu am suficiente cuvinte să îmi exprim gratitudinea față de Arsene Wenger. Voi rămâne mereu recunoscător!”, a transmis Jack Wilshere.

De-a lungul carierei, Wilshere a jucat pentru Arsenal, Bolton, Bournemouth, West Ham și Aarhus. A îmbrăcat de 34 de ori tricoul primei reprezentative, marcând două goluri.

VIDEO Cele mai tari momente ale lui Jack Wilshere la Arsenal

Sperietura de la miezul nopții » Guardiola, urmărit pe bicicletă prin Manchester
MANCHESTER CITY
Sperietura de la miezul nopții » Guardiola, urmărit pe bicicletă prin Manchester
Voilà Pogba! Francezul s-a întors oficial la Juventus și i-a provocat pe fani: „Sunteți gata? Am revenit. Pentru a câștiga!”
ITALIA
Voilà Pogba! Francezul s-a întors oficial la Juventus și i-a provocat pe fani: „Sunteți gata? Am revenit. Pentru a câștiga!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează