INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CEHIA

Fotbalist prins de poliție conducând cu carnetul suspendat » Suspectat că se drogase!

Jakub Jankto, în tricoul lui Getafe // Foto: Imago
Jakub Jankto, în tricoul lui Getafe // Foto: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 19 aprilie 2023 19:38 / Actualizat miercuri, 19 aprilie 2023 20:20

Jakub Jankto, 27 de ani, atacantul Spartei Praga cu 45 de selecții și 4 goluri la naționala Cehiei, a refuzat să facă testul anti-drog și să fie examinat medical după ce a fost oprit de poliție. Era la volan deși avea carnetul suspendat. Clubul său a reacționat imediat: l-a exclus din lot!

Jakub Jankto, unul dintre cei mai cunoscuți jucători cehi, a fost oprit marți de poliție în fața stadionului Strahov, folosit acum ca bază de pregătire pentru Sparta Praga, chiar clubul său.

Jucătorul care a dezvăluit că e gay spune: „La 15 ani am simțit ceva diferit”. Întrebarea halucinantă pusă la conferința de presă!
CEHIA
Jucătorul care a dezvăluit că e gay spune: „La 15 ani am simțit ceva diferit”. Întrebarea halucinantă pusă la conferința de presă!

O persoană l-a suspectat pe Jakub Jankto că e drogat

Un alt șofer alertase poliția, susținând că în mașina din fața lui se află la volan un bărbat pe care îl suspecta că luase narcotice. Legitimat de agenți, atacantul în vârstă de 27 de ani, împrumutat de Getafe la Sparta pentru acest sezon, a acceptat etilotestul, a ieșit negativ, dar a refuzat să facă testul anti-drog și să fie examinat medical, a scris presa cehă, care a primit confirmarea chiar de la purtătorul de cuvânt al poliției pragheze, Jan Rybansky.

Jurnaliștii de la cotidianul local Blesk au mai aflat ceva. Agenții au descoperit că Jankto nici nu avea voie să conducă. Permisul său fusese suspendat. „Carnetul acestei persoane a fost oficial revocat", a declarat Rybansky.

Clubul său a reacționat imediat: l-a exclus temporar din lot. „Înainte de a reveni la antrenamente, Jakub Jankto trebuie să-și rezolve problemele personale”, a comunicat Sparta.

Jakub Jankto: „Eram adolescent. Atunci am simțit ceva diferit"

Internaționalul ceh, care a jucat șase ani în Italia (2015-2021), la Udinese, Ascoli și Sampdoria, a fost primul fotbalist european activ care a decis să își dezvăluie orientarea sexuală. Căsătorit o perioadă cu Marketa Ottomanska, având un copil împreună cu ea, Jakub a anunțat pe 13 februarie că este gay.

„Eram adolescent, aveam 14 sau 15 ani. Atunci am simțit ceva diferit", a declarat Jankto ulterior pentru Marca, adăugând: „Am încercat să am relații cu femei, dar nu au mers. Nu voiam să continui așa toată viața, numai o viață avem. Am hotărât că totul se poate soluționa așa cum am făcut-o. Acum mă simt liber".

Celor mai apropiați, soția și fiul, le-a fost cel mai greu. „Nevasta mea, Marketa, a fost surprinsă. Nu e ceva așteptat când anunți un asemenea lucru după 26 de ani. Copilului nostru i-a fost dificil. Însă m-am înțeles cu Marketa să facem totul pentru băiat".

Stupefiant: „Jakub Jankto va împărți același vestiar cu coechipierii?"

După ce a scos la lumină că este homosexual, o întrebare halucinantă pusă la o conferință de presă l-a șocat și pe el, a șocat și Sparta Praga. „Va împărți Jankto același vestiar cu coechipierii?". Toți s-au enervat, dar au preferat să tacă. Nu i s-a răspuns nimic acelui reporter.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Un fotbalist din Premier League a lansat o piesă rap, cu peste 450.000 de vizualizări pe Youtube » Fanii cred că este un jucător al lui Arsenal

Antrenorul lui PSG riscă 3 ani de închisoare, dacă va fi găsit vinovat

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
DMA87
DMA87  •  19 Aprilie 2023, 21:18

Se plictisește rău neuronul ăstuia și o mai ia razna. :)))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează