INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Real Madrid renunță la James! Columbianul ajunge în Italia

James Rodriguez // FOTO: Guliver/GettyImages
James Rodriguez // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat luni, 17 iunie 2019 12:52

Real Madrid îl trimite pe columbianul James Rodriguez în Serie A, la Napoli, pentru 10 milioane de euro, obligând vicecampioana Italiei să-l cumpere la finele stagiunii. Cer 40 de milioane, dar patronul De Laurentiis oferă cu 10 milioane mai puţin.

Zinedine Zidane nu are nevoie de James Rodríguez şi Real Madrid îl va împrumuta din nou pe columbianul abia revenit după cei doi ani la Bayern.

Clubul madrilen s-ar fi înţeles cu Napoli, în aceeaşi formulă de transfer, 10 milioane de euro pentru sezonul viitor, la finele căruia vicecampioana Italiei nu va avea opţiune de cumpărare ca-n cazul bavarezilor.

E obligată să-l şi achiziţioneze definitiv, dar încă nu s-a ajuns la o înţelegere la preţul tranzacţiei.

Ajutat şi de Adidas

Real vrea 40 de milioane de euro pe atacantul de 27 de ani, în timp ce preşedintele Aurelio De Laurentiis nu ar licita decât 30 de milioane.

James e dorit insistent de antrenorul Carlo Ancelotti, iar Napoli se poate folosi de noua facilitate financiară privind reducerea impozitului pentru străinii ce vin să lucreze în Italia.

La acelaşi salariu brut de 13 milioane de euro, avut la Bayern, James ar încasa net 10 milioane în Serie A.

În plus, şi Adidas se va implica în afacere, urmând ca sponsorul tehnic să suporte 20 la sută din contractul sud-americanului. 

15 goluri şi 20 de assisturi are James Rodríguez în 67 de meciuri pentru Bayern. E cotat de transfermakt.de la 50 de milioane de euro

75.000.000 €a costat în 2014 transferul columbianului de la Monaco la Real, care l-a împrumutat doi ani la Bayern cu 13 milioane

Citește și:

Zidane izgonește un talent U21 spaniol de la Real Madrid! Răspuns dur primit: „Nici eu nu vreau să lucrez cu tine”

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
alexyulyan
alexyulyan  •  17 Iunie 2019, 18:35

Il vrei la FCSB?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează