INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  COLUMBIA

James Rodriguez, tată pentru a doua oară » Presa columbiană speculează: „Copilul, născut de o mamă-surogat”

Articol de GSP - Publicat marti, 29 octombrie 2019 12:26

James Rodriguez, 28 de ani, columbianul celor de la Real Madrid, a anunțat pe rețelele de socializarea nașterea fiu său, Samuel.

Fericitul eveniment, pe care presa mondenă l-a vehiculat intens în ultimele săptămâni, a avut loc luni, James postând un mesaj pe contul său de Instagram: „Astăzi, Dumnezeu mi-a acordat șansa să fiu tată din nou, odată cu venirea pe lume în familie a lui Samuel. Suntem fericiți în acest moment minunat”.

Totuși, ceea ce a stârnit discuții pe rețelele de socializare a fost un zvon mediatizat de presă în ultima vreme. Mai exact, copilul nu ar avea-o ca mamă pe Shannon de Lima, modelul venezuelean cu care James trăiește în prezent o frumoasă poveste de dragoste. Unele surse susțin că cel de-al doilea copil al fotbalistului ar fi fost născut de o mamă-surogat, după exemplul lui Cristiano Ronaldo, care are 3 copii născuți din mame-surogat și o fetiță cu Georgina Rodriguez.

Informația a fost propagată în spațiul public de Javier Hernández Bonnet, un jurnalist coumbian, care a dezvăluit că James nu a fost prezent la ultimele antrenamente ale lui Real tocmai pentru a fi prezent în Columbia, unde a asistat la nașterea băiețelului său.  

Primul copil al lui James, Salome Rodriguez Ospina, 6 ani, provine dintr-o relație anterioară cu voleibalista columbiană Daniela Ospina, de care a divorțat în 2017.

Shannon de Lima (foto jos), venezueleanca din viața lui James Rodriguez, a devenit cunoscută după relațiile sentimentale pe care le-a avut cu interpretul portorican Marc Anthony, dar și cu pugilistul Saul „Canelo” Alvarez. Începând din 2018, relația ei cu James a devenit publică.

James Rodriguez, tată pentru a doua oară » Presa columbiană speculează: „Copilul, născut de o mamă-surogat”

Vezi și: 

Gareth Bale, la un pas să plece de la Real Madrid! Noi tensiuni cu Zidane + unde ar putea ajunge

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează